banner
Objava: 9.1.2017 15:57
Čitanja: 3787
Autor: abcportal.info
Ludilo u BiH
Dodik pred odcjepljenjem, Čović stidljivo o trećem entitetu a za bošnjačke političare Hrvati problem
Dodik pred odcjepljenjem, Čović stidljivo o trećem entitetu a za bošnjačke političare Hrvati problem
0
5

Velika politička kriza i sveopće ludilo uhvatilo je maha u ovoj državi. Svakodnevno se plasiraju razne informacije oko trenutne političke situacije i bez obzira što se stanje može okarakterizirati kao loše i žalosno, poneke izjave nekih političara mogu čak izazvati i smijeh jer glupostima nikad kraja. ..

Zapravo, dok je jednima u BiH dopušteno sve drugi ne smiju pomoliti glave iz mišje rupe a da pritom na njih ne izliju kantu vrele vode ne bi li ih se dovelo u red i urazumilo. Ovih dana je evidentno da Milorad Dodik i ekipa čine sve kako bi osamostalili RS, uz veliku podršku srpskog naroda koji sigurno želi što manje bh države u svojem entitetu. Danas je priredio nešto i pokazao svima da ima petlju ali i da ima opću potporu Srba u BiH ali vjerojatno i nekih drugih 'igrača'. Srbi su spremni dodatno učvrstiti svoj entitet bez obzira što mislio Ustavni sud ili drugi u BiH. Reakcije na takvo nešto iz političkih krugova FBiH su jalove i nemoćne.

Jednostavno, kad bošnjački političari nemaju načina kako doskočiti Dodiku i Srbima onda traže krivce i opasnost u hrvatskim redovima. Tako smo ovih dana mogli čuti ili pročitati izjave stanovitog dvojca Bajrović – Suljagić koji problem vide u hrvatskoj politici i hrvatskim političarima jer oni kao hoće treći entitet i to je svakako za njih opasnije od politike Milorada Dodika i njegove stranke. Tužni dvojac je izgleda skužio da je RS 'neuhvatljiv' pa plaše Čovića ali i predsjednicu RH pomalo čudnim izjavama o hrvatskoj opasnost, piše ABCportal.info

Doduše, europejac Čović je svojim intervjuom na 'Naša tv' zagolicao maštu hrvatskog naroda koji bez sumnje želi svoj entitet u BiH i takav intervju je dočekao sa velikim odobravanjem. U zadnjoj predizbornoj kampanji takvo nešto je i obećao pa hrvatska javnost u BiH sa velikim zanimanjem prati hoće li službena hrvatska politika u BiH raditi na ravnopravnosti svojeg naroda zauzimajući se za hrvatski entitet. Narod se s pravom pita ako Dodik smije raditi ovo što radi bez ikakvih problema zar hrvatski političari ne smiju malo jače zagovarati entitet posebno u ovoj situaciji kad se dobro vidi što je BiH i gdje to sve vodi ili još uvijek bojažljivo moraju primati pljuske marginalaca poput Bajrovića ili Suljagića. Evo prilike pokažite odvažnost i upozorite cjelokupnu bh javnost da se i vas nešto pita ali i da vaš narod ima političke želje koje ste mu dužni ispuniti. Ako Milorad Dodik danas u Banja Luci kaže da srpski narod neće odustati od svojeg identiteta i svoje države, red bi bio da i vi prozborite o političkim ciljevima svojeg naroda, nemojte utopijski gurati BiH u EU ili NATO kad drugi to evidentno ne žele niti će ikad prihvatiti. Zašto bi šutjeli o tomu, čega se bojati?

Tagovi
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ABCPortal.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
Gost
1. Gost 09.01.2017 17:31
Uvik kad im lose ide odma ono oprobrano..odcijepljenje,referendumi,itd..itd...a mi vec dugo znamo da bez amerike i europe nema nikakvih promjena ovdi....tako da je i ovo samo jedan u nizu "bomba" naslova za privlacenje publike..
0
0
0
Gost
2. Gost 09.01.2017 18:24
za 1. Gost amerika i europa su htjeli jugoslaviju pa je nema više, nemaš ti pojma
0
0
0
Gost
3. Gost 09.01.2017 20:56
dragan kad krade onda počme pričat o trećem entitetu
0
0
0
Gost
4. Gost 09.01.2017 21:33
za 3. Gost ma nek krade brate samo nek ostvari taj entitet, ovi tvoji su krali i još izdali hrvatski puk velika je to razlika
0
0
0
Gost
5. Gost 10.01.2017 09:29
Za Gost2, dok su je htjeli, imali su je, žalosno ali istinito, oni nam sve kroje
0
0
0
Sva prava pridržana © ABCPortal.info
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
Dizajn i programiranje: 4ANTS