banner
Objava: 10.7.2017 11:47
Čitanja: 2804
Autor: Administrator
Ugovor sa Zrinjskim
Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar i HŠK Zrinski – Mostar, nastavljaju zajedno
 Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar i HŠK Zrinski – Mostar,  nastavljaju zajedno
0
0

Nakon provedenih svih zakonom predviđenih procedura , u sjedištu EP HZ H-B d.d. Mostar, potpisan je Ugovor o reklamiranju Društva putem HŠK Zrinjski Mostar.

Ugovor vrijedan 200.000,00 KM , potpisali su generalni direktor EP HZ H-B d.d. Mostar mr. Marinko Gilja i direktor HŠK Zrinjski Mostar, Ivan Beus.

Potpisivanju ugovora su još nazočili i predsjednik HŠK Zrinski- Mostar, Denis Lasić, izvršni dopredsjednik Danko Šulenta, te Marija Buntić rukovoditeljica Sektora korporativnih komunikacija u EP HZ H-B d.d. Mostar.Marinko Gilja, je čestitao HŠK Zrinjskom na postignutim rezultatima , te istaknuo kako su do sada opravdali povjerenje i promovirali EP HZ H-B. Kako grad Mostar ima najviše potrošača na naše opskrbnom području, suradnja EP HZ HB d.d. Mostar i HŠK Zrinjski od šireg je društvenoga značaja, i suradnja će se nastaviti i ubuduće, sukladno mogućnostima. Poželio je natjecateljima i rukovodstvu puno uspjeha.

Predsjednik HŠK Zrinjski Denis Lasić, zahvalio je direktoru Gilji na dosadašnjoj suradnji, te kazao kako je uvjeren da će nastaviti nizati športske uspjehe, na zajedničko zadovoljstvo.

Tagovi
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ABCPortal.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
Sva prava pridržana © ABCPortal.info
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
Dizajn i programiranje: 4ANTS