banner
Objava: 6.1.2017 08:27
Čitanja: 13490
Autor: Administrator
U zadnji trenutak
GSS i Specijalna policija iz Livna pronašli i spasili i drugog pastira zametenog kod Glamoča
GSS i Specijalna policija iz Livna pronašli i spasili i drugog pastira zametenog kod Glamoča
0
0

I druga osoba koja je jučer ostala zarobljena na području naselja Odžak kod Glamoča pronađena je u zadnji trenutak pothlađena i jedva živa, kazali su za Klix.ba u Gorskoj službe spašavanja Hercegbosanske županije.

.Praktično pronašli su ga u zadnji trenutak jer je dobro pothlađen", rekli su iz Gorske službe.

U akciji spašavanja sudjelovalo je ukupno 12 spasioca od čega osam pripadnika Gorske službe i četiri specijalna policajca pri tome koristeći specijalne grtalice.
Jedna od dvije zarobljene osobe ranije se uspjela probiti do obližnjeg naselja dok je druga osoba ostala blokirana u improviziranom skloništu.


Kako su ranije kazali iz Gorske službe spašavanja (GSS) Hercegbosanske županije, GSS u kompletnoj BiH stavio je sve službe u pripravnost počevši od Sarajeva, Srebrenika, Mostara i svih ostalih gradova u BiH.

Podsjećamo, Federalna uprava civilne zaštite dobila je jučer u 17:30 sati dojavu iz Općine Glamoč o velikoj snježnoj oluji u kojoj su se našle dvije osobe i stado od oko 50 ovaca.

Ugrožene osobe bile su zametene u mjestu Odžak, koje je udaljeno do 700 metara od magistralne prometnice Glamoč-Mliništa.

Tagovi
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ABCPortal.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
Sva prava pridržana © ABCPortal.info
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
Dizajn i programiranje: 4ANTS