Objava: 15.3.2017 12:13
Čitanja: 5578
Autor: Administrator
Uhitili ga
Jedan od najvećih mostarskih serijskih lopova uhićen i prije nego što su vlasnici uočili krađu
Jedan od najvećih mostarskih serijskih lopova uhićen i prije nego što su vlasnici uočili krađu
0
2

Zahvaljujući brzoj reakciji inspektora PU Mostar, večeras je uhićen jedan od najvećih serijskih mostarskih kradljivaca. Riječ je o 33- godišnjem Esminu Pilavu, koji je uhvaćen s plijenom u mostarskom naselju Tekija, i to prije nego što su vlasnici i shvatili da su pokradeni. Naime, Pilav je prethodno izvršio provalnu krađu u podrumu zgrade u Ulici hrvatske mladeži, u blizini TC Piramida, te otuđio bicikl marke Nakamura i samohodnu vrtnu kosilicu, ukupne vrijednosti veće od 2000 maraka.

- Vlasnici su ostali nemalo i ugodno zatečeni kada su im inspektori pokucali na vrata te vratili njihovu imovinu. Svaka čast!- javlja za Pogled.ba jedan od stanara.

Kako smo pisali, upravo zbog svog nepopravljivog 'dara' za lopovluk ovaj 33- godišnjak ima na desetine uvjetnih i osuđujućih presuda, a u jednom slučaju, još iz kolovoza 2014., i za nanošenje teških ozljeda, koje su, naknadno će se pokazati, imale smrtonosne posljedice. Žrtva, inače njegov dugogodišnji povremeni poslovni partner i konzument droge, nakon više od dvije godine kome nedavno je podlegla, ali je Pilav i dalje ostao na slobodi, jer ne može dva puta biti suđen za isto nedjelo. Taj brutalan čin nasilništva dogodio se nakon prepirke u parku u naselju Tekija, kada je Pilav betonskim blokom u glavu udario 36-godišnjeg Sanela Zalihića, brata umirovljenog policijskog inspektora MUP-a HNŽ, i pobjegao. Naknadno je uhićen, ali je i tada pušten da se brani sa slobode pa je nesmetano nastavio svoj lopovski zanat.

- Provalio je u stotine kuća i pomoćnih prostorija, podrumskih ostava u zgradama. Ukrao je tisuću stvari, među kojima su uglavnom eletrični strojevi i bicikla, koje proda za bagatelu i kupi drogu. Zadržimo ga po 24 sata pa, nakon kriminalističke obrade, pustimo na zahtjev pravosuđa. I sve tako ukrug - govorili su ranije za Pogled.ba brojni policajci, koji su zbog ovakih primjere ogorčeni, kao i sami oštećeni građani.

Tagovi
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ABCPortal.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
Gost
1. Gost 15.03.2017 12:38
Pa kako ovim lopovima više netko noge i ruke ne polomi!!!! Narede trgni se i uzmi stvar u svoje ruke, ošini ga sta dođe pod ruku pa nece drugi put.
0
0
0
Gost
2. Gost 15.03.2017 16:31
za 1..!!!! TAKO JE,UDRI PO POLITICARIMA.ONI SU NAJVECI LOPOVI..UDRI NARODE !!!!
0
0
0
Sva prava pridržana © ABCPortal.info
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
Dizajn i programiranje: 4ANTS