banner
Objava: 14.7.2017 10:10
Čitanja: 88
Autor: Administrator
Žele investirati
Kineski CRRC želi investirati u željeznice i ceste u BiH
Kineski CRRC želi investirati u željeznice i ceste u BiH
0
0

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Fadil Novalić sastao u sjedištu uprave ASA Prevent grupacije u Sarajevu s delegacijom kineske kompanije CRRC Urban Traffic Kft koja je izrazila želju za investiranje u željeznice i ceste u Bosni i Hercegovini.

Sastanku su prisustvovali Nijaz Hastor i Kenan Hastor, vlasnici ASA Prevent grupacije, kao i član Nadzornog odbora Almir Jazvin. Delegaciju CRRC Urban Traffic Kft činili su pomoćnik generalnog menadžera Lin Lin, predsjednik uprave Gu Yifeng i pomoćnik direktora Ni Huanjun.

Tijekom sastanka razgovaralo se o detaljima infrastrukturnih projekata i modalitetima buduće suradnje.

“Cijenimo doprinos ASA Prevent grupacije privlačenju novih investicija u našu zemlju. Ulaganja u infrastrukturu nalaze se u vrhu naših prioriteta i svjesni smo da je dobra putna i željeznička komunikacija preduslov ekonomskog napretka Federacije”, istaknuo je tom prilikom premijer Novalić.

Organizator posjete CRRC Urban Traffic Kft. u BiH je ASA Prevent grupacija na čelu sa Nijazom Hastorom koji je tom prilikom izjavio da na ovaj način želi dodatno doprinijeti razvoju bh. privrede i privlačenju novih investicija.

Tagovi
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ABCPortal.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
Sva prava pridržana © ABCPortal.info
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
Dizajn i programiranje: 4ANTS