banner
Objava: 19.4.2017 09:17
Čitanja: 1205
Autor: Administrator
Novi hotel
Kompanija Swisslion otvorila hotel u Trebinju s 4 zvjezdice
Kompanija Swisslion otvorila hotel u Trebinju s 4 zvjezdice
0
0

Hotel SL-Industry kompanije Swisslion Takovo svečano je otvorio predsjednik ovog poslovnog sustava Rodoljub Drašković.

Hotel sa 4 zvjezdice je smješten u restauriranoj nekadašnjoj upravnoj zgradi Industrije alata Trebinje, a enterijerski je dizajniran kao svojevrsni omaž industriji.

Kako je rečeno, ovo je prvi projekt novog poslovnog ogranka Swisslion kompanije SL Hotels Group, koji će se razvijati u suradnji sa crnogorskom grupacijom za upravljanje hotelima Casa del Mare.

Hotel SL-Industry u Trebinju ima 49 soba – 36 jednokrevetnih, 12 dvokrevetnih i jedan apartman, uz restoran i konferencijsku salu, a zapošljava 35 radnika.

- Kad sam dolazio, dolazio sam na ruševine. Nisu me prepoznali. Nisu imali dovoljno informacija, tko sam i sa kojom namjerom sam došao. A pogledajte ovaj industrijski kompleks, on pripada samom vrhu Europe. To je i moj ponos i ponos svih zaposlenih u sistemu - rekao je otvarajući hotel u tvorničkom krugu SL prehrambene industrije i Industrije alata predsjednik poslovnog sistema Swisslion Takovo Rodoljub Drašković.

On je dodao da mu nije žao što je u Trebinju proveo i gradio desetljeće, te da vjeruje da će ovdje i u budućnosti graditi.

Drašković je najavio i skoro otvaranje aquaparka i dinoparka u trebinjskom Gradu sunca, čiji je investitor kompanija Swisslion Takovo.

Tagovi
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ABCPortal.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
Sva prava pridržana © ABCPortal.info
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
Dizajn i programiranje: 4ANTS