banner
Objava: 19.4.2017 19:03
Čitanja: 892
Autor: Administrator
Novi model
Mercedes-Benz predstavio konceptni A Sedan
Mercedes-Benz predstavio konceptni A Sedan
0
0

Mercedes je u Šangaju uz osvježenu s klasu predstavio i novi konceptni model pod nazivom A Sedan, a u osnovi je riječ o studiji s kojom stuttgartski proizvođač ne najavljuje samo limuzinsku izvedbu A klase, već i novu generaciju svojih kompaktnih automobila, odnosno sljedeću A i B te CLA klasu.

Nove generacije spomenutih automobila će, ako je suditi prema ovoj najavnoj studiji, imati u potpunosti drugačiji prednji kraj, a posebno se ističu nova dinamičnija svjetla te tzv. Panamericana maska motora. Pozadina je također nova, a tu su i 20-colni kotači te čišće i jednostavnije linije, prenosi Autonet.hr.

Cijeli automobil djeluje vrlo elegantno, ali u isto vrijeme i vrlo dinamično te spremno za serijsku proizvodnju pa već sada možemo pretpostaviti da se konačni proizvod neće puno razlikovati od ove studije.

Nove generacije kompaktnih Mercedesa bi na tržište trebale početi pristizati u drugoj polovici sljedeće godine, odnosno u prvoj polovici 2019.

Tagovi
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ABCPortal.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
Sva prava pridržana © ABCPortal.info
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
Dizajn i programiranje: 4ANTS