Objava: 11.7.2017 10:10
Čitanja: 1335
Autor: Administrator
Addiko Invest
Na prodaju će i Addiko Invest d.o.o. Mostar
Na prodaju će i Addiko Invest d.o.o. Mostar
0
0

Nakon što je prodala svoju investicijsku jedinicu u Hrvatskoj - Addiko Invest, Addiko banka će isto učiniti i sa društvom Addiko Invest u Bosni i Hercegovini.

Odluka o prodaji Addiko Invest u BiH, društva sa sjedištem u Mostaru, trebalo bi biti donesena na izvanrednoj Skupštini Addiko Bank d.d. koja je zakazana za 25.07.2017. godine.

Naime, na dnevnom redu Skupštine je, između ostalog, "razmatranje i usvajanje Odluke o prodaji vlasničkog udjela Banke u Društvu za upravljanje fondovima Addiko Invest d.o.o. Mostar".

Addiko banka u Hrvatskoj je prodala 100-postotni udio u Addiko Investu hrvatskom društvu InterCapital.
U priopćenju nakon potpisivanja sporazuma s InterCapitalom, Addiko banka je istaknula da se odlučila osloboditi investicijske tvrtke kako bi se mogla usredotočiti na svoje osnovne bankarske aktivnosti.

Društvo Addiko Invest d.o.o. Mostar upravlja investicijskim fondovima CROBIH Fond d.d. Mostar, OIF Addiko BH Equity, ZIF Fortuna Fond d.d. Cazin i OIF Capital.

Tagovi
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ABCPortal.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
Sva prava pridržana © ABCPortal.info
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
Dizajn i programiranje: 4ANTS