banner
Objava: 14.7.2017 12:30
Čitanja: 103
Autor: Administrator
Lete u još jedan grad
Nakon Zagreba, Splita i Dubrovnika, British Airways leti u još jedan hrvatski grad
Nakon Zagreba, Splita i Dubrovnika, British Airways leti u još jedan hrvatski grad
0
0

British Airways je nakon tri iznimno uspješne zrakoplovne linije kojima je London povezan sa Zagrebom, Dubrovnikom i Splitom lansirao i četvrtu liniju direktnih letova kojom se povezuje Pula sa Zračnom lukom Heathrow u Londonu.

Putnici iz Londona za Pulu mogu putovati zrakoplovom Airbus 320 dva puta tjedno – utorkom i subotom – u Euro Traveller ili Club Europe kabinama zrakoplovne kompanije British Airways. Time je brojnim turistima, ali i poslovnim putnicima, olakšan pristup sjevernom Jadranu i Istri.

Linijom London – Pula British Airways je povećao broj letova za Hrvatsku te sada putnici tijekom ljetne sezone imaju mogućnost odabira između 22 tjedna leta kojima je London povezan s četiri destinacije u Hrvatskoj.

Elizabeth Ruff, komercijalna direktorica British Airwaysa za Europu u području prodaje izjavila je: „Vrlo smo uzbuđeni zbog pokretanja nove rute za Pulu. Četvrta je to naša ruta kojom London povezujemo s Hrvatskom te nam je zadovoljstvo što našim putnicima olakšavamo putovanje do Jadranske obale i predivnih otoka. Osim toga, nova linija putnicima iz Hrvatske omogućuje lakše povezivanje s našom globalnom mrežom pristupom našoj bazi u Zračnoj luci Heathrow u Londonu.“

O novoj liniji British Airwaysa na relaciji London – Pula par riječi rekao je i Svemir Radmilo, direktor društva Zračna Luka Pula d.o.o. istaknuvši da ova linija daje veliki poticaj istarskom turizmu: „Izuzetno smo ponosni sto je British Airways ovo ljeto odlučio povezati London Heathrow i Pulu. Biti povezani sa najvećom zračnom lukom u Europi i surađivati s jednom od najvećih zrakoplovnih tvrtki na svijetu izuzetna je stvar. Mogućnost da jednim predsjedanjem možemo doseći bilo koju točku na svijetu daje nam veliki kompliment kao Zračnoj luci i kao destinaciji. U godini kada bilježimo izvrsne rezultate uz rast od 40% te kada očekujemo rekordne brojke u našem turizmu ovakva linija je pravi dokaz da je naša destinacija prepoznata kao jedna od najprestižnijih na Mediteranu. Uvjereni smo da će ova linija u ovoj i godinama koje dolaze bilježiti odlične rezultate i sve veći broj odlazaka.“

Let od Londona do Pule British Airwaysom traje svega 2 sata i 20 minuta, putnici mogu rezervirati let uz samo ručnu prtljagu ili obaviti registraciju putnika s 23 kg prtljage te ponijeti dvije torbe na let. Putnici koji će iz Pule za London letjeti na letu British Airwaysa ukrcajne propusnice će moći dobiti putem interneta i mobilnih telefona.

Tagovi
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ABCPortal.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
Sva prava pridržana © ABCPortal.info
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
Dizajn i programiranje: 4ANTS