banner
Objava: 9.1.2017 15:08
Čitanja: 1849
Autor: Administrator
Odgođeno do ponedjeljka
Nastava u Zapadnohercegovačkoj županiji odgođena do 16. siječnja
Nastava u Zapadnohercegovačkoj županiji odgođena do 16. siječnja
0
1

Prema najnovijoj odluci Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i športa Županije Zapadnohercegovačke, odgođena je nastava u svim osnovnim i srednjim školama do ponedjeljka 16. siječnja, prenosi hms.ba

Ministarstvo je ovu odluku donijelo na zahtjev sindikata i roditelja koji su tražili odgodu zbog ekstremno niskih temperatura koje su ovih dana pogodile BIH.

“Kako su najave vremenskih prilika za cijeli ovaj tjedan nepovoljne, a iz razloga lakše organizacije nastavnog procesa, odlučeno je da nastava u drugom obrazovnom razdoblju počne 16. siječnja 2017. godine”, navodi se u dopisu koji je poslalo Ministarstvo znanosti, kulture i športa Županije Zapadnohercegovačke.

Podsjećamo, početak nastave prvo je bio odgođen do srijede 11. siječnja, a pošto su niske temperature najavljene do kraja tjedna, početak je ipak odgođen do ponedjeljka 16. siječnja.

Tagovi
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ABCPortal.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
Gost
1. Gost 10.01.2017 07:19
Imam dijete, ali brate pravite nam invalide od djece.
0
0
0
Sva prava pridržana © ABCPortal.info
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
Dizajn i programiranje: 4ANTS