banner
Objava: 15.4.2017 08:27
Čitanja: 2435
Autor: Administrator
Bravo momci
Nepokretnom mladiću ispunili želju na Veliki petak u Međugorju: Odnijeli ga do vrha brda Križevac!
Nepokretnom mladiću ispunili želju na Veliki petak u Međugorju: Odnijeli ga do vrha brda Križevac!
0
0

Život je more- naziv je španjolskog filma o potpuno nepokretnom čovjeku kojemu je i jedan centimetar udaljen kao pokretnom svjetlosna godina. On je imao snove koji drugi žive, ali i zbilju koji ostali mogu samo sanjati. Tako je i Tom, nepokretni mladić, danas ostvario jedan svoj životni san, da se bar jednom nekako popne na vrh međugorskog Križevca, a šestero požrtvovnih mladih župljana mu je u tome i pomoglo, tako što su ga od dna pa sve do vrha ponijeli u nosilima.

A sam presretni Tom (na zajedničkoj fotografiji kod velikog križa na vrhu Križevca u bijeloj majici s naočalama za vid, nap.a.) zabilježio je na svome Facebook profilu:

- Danas sam ispunio san, kako bih bio na vrhu Križevca. Sve do danas je to bio samo san, ali zahvaljujem ovim herojima, jer su moji trenuci sreće na vrhuncu, i san je postao stvarnost! Zahvalan sam svima vama koji su mi pomogli! Hvala.

Objava na Facebooku izazvala je brojne pozitivne komentare:

"Vidio sam, silazeci s brda te hrabre i moćne dečke koji su ga nosili, uz znoj i patnju, da bi se san ispunio. ...dečki slavni uvijek bili".

"Momci stvarno svaka čast i sve pohvale....primjer mladima...radost na vašim licima sve govori...Bog vas blagoslovio", samo su neki od komentara. Pogledajte ovdje

Tagovi
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ABCPortal.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
Sva prava pridržana © ABCPortal.info
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
Dizajn i programiranje: 4ANTS