banner
Objava: 15.3.2017 08:06
Čitanja: 2773
Autor: Administrator
Mepas Mall
Otvaranje Daphne radnje u Mepas Mallu
Otvaranje Daphne radnje u Mepas Mallu
0
0

Subota 18.03.2017. od 12:00 sati na 3. katu centra

Zabilježite u svom kalendaru subotu 18.03. jer se u Mepas Mallu otvara poznati brand Daphne i donosi svjetske poznate tekstilne brendove posteljina, jastuka, ručnika, badel mantila, stolnjaka te nudi fenomenalne ekskluzivne proizvode skrojene po vašim željama.

Sigurni smo da će vas oduševiti brand Tivolyo Doma koji nudi sve potrebno za vašu spavaću sobu i od 1981. godine garantira vrhunsku kvalitetu, dobar i ugodan san i široki raspon proizvoda za sve ukuse.

U Mepas Mall stiže i Özdilek, najpoznatiji kućni tekstil brand u Turskoj, čiji proizvodi se mogu naći u gotovo 100 zemalja svijeta. Dar za kuću, izmiješan s čarolijom boja, visoke kvalitete, s mekanim tkaninama u spavaćoj sobi, prilagođenog dizajna, idealan je za one koje žele živjeti u bajci.

Uz ova dva tekstilna velikana očekuju vas i poznati Arijski ručnici i ogrtači, francuski Marie Claire sa softcotto ručnicima, Andywaw odjeća i Freesur obuća nježna i ugodna za novorođenčad.

Prva Daphne trgovina u Bosni i Hercegovini svoja vrata otvara u subotu 18.03.2017. od 12:00 sati na 3.katu Mepas Malla i poziva vas da izdvojite dio svoga vremena i uvjerite se u kvalitetu proizvoda, s jedinstvenom ponudom poklona koji će posebne trenutke učiniti ljepšima.

Povodom otvaranja Daphne vas daruje sa 20% popusta na cijeli asortiman do kraja mjeseca – razlog više da ovu subotu posjetite Mepas Mall!

Radujemo se vašem dolasku!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Tagovi
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ABCPortal.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
Sva prava pridržana © ABCPortal.info
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
Dizajn i programiranje: 4ANTS