banner
Objava: 14.3.2017 14:10
Čitanja: 219
Autor: Administrator
Investicije
Poljski distributer autodijelova Inter Cars otvara poslovnicu u Živinicama
Poljski distributer autodijelova Inter Cars otvara poslovnicu u Živinicama
0
0

Tvrtka Inter Cars u Bosni i Hercegovini, dio internacionalne grupacije Inter Cars sa sjedištem u Poljskoj, za mjesec dana otvara novu poslovnicu u Živinicama, najavljeno je 7. ožujka 2017. na sastanku načelnika općine Živinice Samira Kamenjakovića s predstavnicima firme Inter Cars.

Na sastanku su predstavnici firme prezentirali poslovne aktivnosti, te istaknuli kako planiraju dugoročno investiranje u Živinicama, što znači i proširenje poslovanja.

Načelnik Samir Kamenjaković istaknuo je kako je jedan od prioriteta stvaranje mogućnosti za investiranja koje će otvoriti nova radna mjesta, navodi se na stranici općine Živinice.

Inter cars u Bosni i Hercegovini je podružnica jednog od najvećih europskih distributera rezervnih dijelova, guma, akumulatora i ostale opreme za osobna i teretna vozila, te motocikle. Matična tvrtka, bazirana u Poljskoj, počela je s radom 1990. godine, a trenutno je najveći distributer zamjenskih dijelova za osobne i teretne automobile u središnjoj i istočnoj Europi.

U svojoj branši, Inter Cars je u cijeloj Europi na 5. mjestu, a u svijetu zauzima 10. mjesto.

Inter Cars sa sjedištem u Sarajevu je od 2017. godine dio Inter Cars obitelji koja broji 15 članova iz isto toliko zemalja u Europi.

Tagovi
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ABCPortal.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
Sva prava pridržana © ABCPortal.info
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
Dizajn i programiranje: 4ANTS