banner
Objava: 19.3.2017 11:54
Čitanja: 5066
Autor: Administrator
Uspješna potraga
Pronađena nestala djevojka kod Posušja: U potragu bilo uključeno više od 50 ljudi
Pronađena nestala djevojka kod Posušja: U potragu bilo uključeno više od 50 ljudi
0
0

Jučer poslijepodne u mjestu Broćanac (Posušje) nestala je A.K. (1984.) udaljivši se od svoje kuće.

Kako navode iz GSS-a, njen brat, pokušavajući je pronaći, traga oko starih kuća na brdu i tu je primijeti ali ona mu izmiče i opet nestane izbjegavajući kontakt.

"U pomoć je pozvan HGSS Posušje koja pokreće potragu, ostale članice GSSuBiH se stavljaju u pripravnost, te nakon sat i pol se pridružuju obližnje stanice-GSS Široki Brijeg, HGSS Čitluk, HGSS Mostar, tu je i HGSS Imotski. Preko 50 ljudi je u terenu, policija, mještani, rodbina, lovci, GSS. Koristi se i termovizijska kamera, night vision… Djevojka je i prije imala psihičkih problema te je bilo za očekivati da izbjegava potragu", navode iz GSSuBiH.

Nakon nepuna 3 sata traganja, spasioci ponovo lociraju djevojku, oko 23.50h, u brdovitom terenu predjela Širića Brig, ovaj put uspješno joj priđu i privole na suradnju.

Ponovno je za pozitivan ishod presudno bilo to što je dojava o nestanku stigla dovoljno brzo da HGSS Posušje organizira brzu i uspješnu potragu na čelu sa Mariom Bonićem", priopćeno je iz GSSuBiH.

Tagovi
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ABCPortal.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
Sva prava pridržana © ABCPortal.info
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
Dizajn i programiranje: 4ANTS