banner
Objava: 9.1.2017 18:26
Čitanja: 296
Autor: Administrator
HNS Mostar
Sabor HNS-a 28. siječnja, ubrzati aktivnosti na izmjenama izbornog zakona
Sabor HNS-a 28. siječnja, ubrzati aktivnosti na izmjenama izbornog zakona
0
0

Predsjedništvo Hrvatskog narodnog sabora održalo je danas 12. proširenu sjednicu Predsjedništva u Mostaru. Na sjednici je govoreno o planovima za naredno razdoblje, prije svega planovima i načinu djelovanja Predsjedništva HNS-a, Glavnog vijeća HNS-a te svih odjela unutar Glavnog vijeća.

Predsjedništvo HNS-a uradilo je i presjek stanja aktualne političke situacije u BiH, te ocijenilo kako se aktivnosti na izmjenama i dopunama izbornog zakonodavstva moraju ubrzati, kako bi se cijeli proces stavio u proceduru.

Predsjedništvo HNS-a danas je jednoglasno potvdilo kako će se izvještajni Sabor HNS-a održati 28. siječnja u Mostaru.
Na Sabor će biti pozvani svi izabrani dužnosnici izvršne i zakonodavne vlasti Hrvata u BiH, te će se sukladno izbornom rezultatu s proteklih lokalnih izbora, mijenjati i struktura Predsjedništva i Glavnog vijeća HNS-a.

Nakon Sabora održat će se zajednička sjednica članova Predsjedništva HNS-a i članova Glavnog vijeća HNS-a vezana za daljnji rad i djelovanje krovne institucije Hrvata u BiH, priopćeno je iz Hrvatskog narodnog sabora.

Tagovi
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ABCPortal.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
Sva prava pridržana © ABCPortal.info
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
Dizajn i programiranje: 4ANTS