banner
Objava: 10.1.2017 21:29
Čitanja: 5735
Autor: Administrator
Uzrok još nepoznat
Tuga u Travniku: Djevojka preminula na svoj osamnaesti rođendan
Tuga u Travniku: Djevojka preminula na svoj osamnaesti rođendan
0
0

Nakon objave u pojedinim medijima da je radnica Tvornice „Fortitudo“ Travnik, koja posluje u sastavu „AS Group“, umrla od hladnoće na radnom mjestu, kontaktirtali smo Ministarstvo unutarnjih poslova Srednjobosanske županije, gdje nam je potvrđeno da je A. M. iz Travnika umrla na svoj 18. rođendan u Hitnoj pomoći.

- Mi smo odmah po dojavi o tom događaju izvršili provjere. Djevojka je umrla u Domu zdravlja, a uzrok je za sada nepoznat. Poslodavac je, nakon što je djevojci pozlilo, pustio radnike koji su bili u smjeni kući jer su bili u šoku zbog ovog događaja. – kazao nam je Rusmir Prohan, glasngovornik MUP-a SBž, dodajući kako se ne može tvrditi da je hladnća uzrok ovog nesretnog događaja.

Iz JU Bolnica Travnik potvrđeno nam je da djevojka nije dovezena u ovu zdravstvenu ustanovu nego u Hitnu pomoć JU Dom zdravlja Travnik.

Ova tužna vijest potresla je Travničane.

Tagovi
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ABCPortal.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
Sva prava pridržana © ABCPortal.info
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
Dizajn i programiranje: 4ANTS