banner
Objava: 18.3.2017 12:40
Čitanja: 570
Autor: Administrator
Nagrađeni za vjernost
U povodu Dana Aluminija, darivani djelatnici s navršenih trideset godina staža
U povodu Dana Aluminija, darivani djelatnici s navršenih trideset godina staža
0
0

Sukladno tradiciji, u povodu Dana Aluminija, danas su darivani djelatnici koji su u Društvu ostvarili trideset godina djelatnoga staža. U pozdravnomu je govoru Mario Gadžić, direktor Aluminija, naglasio veličinu činjenice da je netko tri desetljeća dijelom jednoga kolektiva, te je, čestitavši svakomu pojedinačno, nagrađenima uručio prigodne darove, kao trajnu uspomenu na ovaj dan.

Posebnim Aluminijevim slavljenicima su: Zdenko Bevanda, Zdravko Bevanda, Tonćo Ćavar, Mirko Ćorić, Radmilo Drobnjak, Branko Džajkić, Drago Filipović, Željko Galić, Ante Ivanković, Dragan Kapetanović, Ivan Kolak, Dragan Krezić, Vinko Lovrić, Marinko Marić, Vesna Marić, Mile Martinović, Iva Medić, Nijaz Mehmedbašić, Kasim Merzić, Branislav Pejković, Dragan Perko, Dinko Planinić, Frano Šarac, Milenko Šunjić, Mladen Trogrlić, Mili Vasilj, Zdravko Vasilj, Ivan Vekić i Željana Zadro.

Na tragu humanosti, kao i svake godine od poslijeratne obnove rada, članovi Uprave Društva susreli su se i s članovima obitelji tvorničkih djelatnika koji su preminuli u razdoblju od prošlogodišnjega Dana Aluminija.

Tagovi
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ABCPortal.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
Sva prava pridržana © ABCPortal.info
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
Dizajn i programiranje: 4ANTS