Objava: 7.1.2017 11:10
Čitanja: 637
Autor: Administrator
Treba čistiti snijeg
Upozorenje o čišćenju snijega uz objekte u Posušju
Upozorenje o čišćenju snijega uz objekte u Posušju
0
0

Jaka bura poremetila je normalan život i u posuškom kraju. Prometnice su tek ponegdje čiste ali vjetar nanosi snijeg pa su neke pod ledom, posebice lokalne ceste.

Službe i poduzeća iz Općine pokrenule su svoje akcije i obavijesti kako bi bilo što manje teškoća. Tako je i Služba za gospodarstvo, odjel inspekcijskih poslova upozorio na dužnosti čišćenje snijega i leda vlasnicima oko svojih objekata

- Za uklanjanje snijega i leda s pločnika uz zgrade odgovorni su vlasnici zgrada, odnosno vlasnici i korisnici stanova, te poslovnih i drugih prostorija. Te su osobe odgovorne i za štetu nastalu zbog ne čišćenja snijega i leda osobi koja je zbog toga pretrpjela štetu. Ukoliko odgovorne osobe ne postupe sukladno navedenim pravilima nadležna inspekcija će poduzeti sve predviđene mjere u skladu s Odlukom o komunalnom redu, priopćeno je iz Službe gospodarstva Općine Posušje.

Tagovi
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ABCPortal.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
Sva prava pridržana © ABCPortal.info
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
Dizajn i programiranje: 4ANTS