banner
Objava: 11.1.2017 16:40
Čitanja: 534
Autor: Administrator
U Mostaru
Započinju probna predavanja za najpoželjnije strukovno zanimanje u Europi
Započinju probna predavanja za najpoželjnije strukovno zanimanje u Europi
0
0

Ako želite steći praktična znanja i vještine u rukovanju CNC strojevima i time postati konkurentniji na tržištu rada te sebi osigurati skoro zaposlenje - INTERA HTEC je mjesto za Vas.

INTERA TP organizira besplatna probna predavanja za polaznike desetog ciklusa obuke CNC operatera koja će se održati u četvrtak, 12.01.2017. godine s početkom u 17.00 sati u prostorijama INTERA HTEC CNC centra. Polaznici će imati priliku dobiti uvid u sve detalje i mogućnosti koje im se nude kroz obuku.

INTERA HTEC je najsuvremeniji centar za obuku u proizvodnim CNC tehnologijama te pruža mogućnost obuke na najmodernijim industrijskim strojevima, visokokvalitetnim alatima i pratećoj opremi s vodećim timom stručnjaka u ovoj oblasti.

Do sada je kroz devet ciklusa obuke u INTERA HTEC CNC centru obuku CNC operatera prošlo preko 150 polaznika od kojih je većina iskoristila obuku te certifikaciju nakon iste u svrhu budućeg zaposlenja.

Svi zainteresirani za besplatna probna predavanja za CNC operatera koje se održava u INTERA Tehnološkom Parku u Mostaru, Bišće polje bb, svoje sudjelovanje mogu potvrditi mail-om na htec@intera.ba

Tagovi
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ABCPortal.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
Sva prava pridržana © ABCPortal.info
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
Dizajn i programiranje: 4ANTS