Bill Gates

Bill Gates: Pandemija koronavirusa će za "bogati svijet" biti završena do kraja 2021. godine

Suosnivač Microsofta Bill Gates procjenjuje da će pandemija koronavirusa za "bogati svijet" biti završena do kraja 2021. godine, ali da će za ostale trajati duže.
Svi žele znati kada će biti završena pandemija koronavirusa, a Gates ima neke ideje. Njegove procjene ovise od toga živite LI u zemljama u razvoju ili u bogatijim zemljama poput SAD-a-

Onome tko proizvede cjepivo profit će eksplodirati, Gates se jako trudi biti prvi, gradi sedam tvornica

Pandemija stoljeća ugrozila je gotovo sve globalne i lokalne ekonomske tokove, ali nekima je, ipak, i otvorila puteve ka istinskom "poslu stoljeća".

Za konačnu pobjedu nad Covidom-19 na svijetu će biti potrebno cijepiti najmanje milijardu ljudi! - iznio je nedavno u svojoj epidemiološkoj procjeni ugledni slovenski infektolog na radu u Berlinu Andrej Trampuž.

Bill Gates opet postao najbogatiji čovjek na svijetu

Suosnivač Microsofta Bill Gates prestigao je u petak osnivača Amazona Jeffa Bezosa na listi najbogatijih ljudi na svijetu prvi put nakon nešto više od dvije godine, piše Bloomberg.

Gatesu je dijelom pomogla odluka Pentagona, koja je obznanjena 25. listopada, da ugovori posao s Microsoftom vrijedan čak deset milijardi dolara. Pojedinosti ovog ugovora još uvijek nisu dostupne javnosti.
 

Drugi najbogatiji čovjek na svijetu jednostavnom strategijom ove godine zaradio 16 mlrd. $

Iako je ove godine donirao preko 35 milijardi dolara u humanitarne svrhe, Bill Gates od početka 2019. zaradio je 16 milijardi i tako postao “težak” 106 milijardi dolara.

- Riječ je o jednostavnoj strategiji ulaganja – preko 60 posto bogatstva držim u dionicama – kazao je osnivač Microsofta u intervjuu za Bloomberg.

Bill Gates stalno dijeli novac i ima ga sve više. Kako to?

Suosnivač Microsofta nedavno se pridružio osnivaču Amazona Jeffu Bezosu u ekskluzivnom klubu bogataša s više od sto milijardi američkih dolara. Kako mu to polazi za rukom kad je milijarde podijelio u dobrotvorne svrhe?

Bill Gates je sa suprugom Melindom dosad podijelio 45,5 milijardi američkih dolara putem njihove zaklade i drugih donacija. Obvezao se podijeliti veći dio svog bogatstva i s ulagačem Warrenom Buffetom osnovao organizaciju Giving Plegde, koja i druge bogate ljude nastoji potaći na isti korak.

Pretplati se na RSS - Bill Gates