Drago Martinović

Potpisan ugovor između Crvenog križa i Uprave civilne zaštite

U sjedištu Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke u Grudama potpisan je Ugovor o međusobnim pravima i obvezama između Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke i Crvenog križa Županije Zapadnohercegovačke.

Grad Zagreb obećao stručnu i materijalnu pomoć civilnoj zaštiti i vatrogascima u ŽZH

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić i zamjenica gradonačelnika Olivera Majić u Gradskoj upravi su primili ravnatelja Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke Dragu Martinovića. Tema sastanka bila je uspostavljanje suradnje u području zaštite i spašavanja i vatrogastva između Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke i Grada Zagreba i mogućnosti stručne i materijalno-tehničke pomoći službama zaštite i spašavanja i vatrogastva Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke od strane Grada Zagreba.

U Grudama sastanak Uprava CZ ŽZH i HBŽ sa Uredima za zaštitu i spašavanje Šibenika i Splita

U Grudama je u organizaciji Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke uz suradnju s Upravom civilne zaštite Hercegbosanske županije održan radni sastanak s čelništvom Područnih ureda Državne uprave za zaštitu i spašavanje Splita i Šibenika.

Nova vozila pomoći će u gašenju požara, ali i u drugim nesrećama

U prostorijama Uprave civilne zaštite Zapadnohercegovačke županije u Grudama održan je sastanak predsjednika Vlade Zapadnohercegovačke županije Zdenka Ćosića i ravnatelja Uprave civilne zaštite Zapadnohercegovačke županije Drage Martinovića s predstavnicima dviju općina i grada u ZHŽ-u. 

Plan nabave

Za sanaciju šteta od prirodnih nepogoda Županijski stožer Civilne zaštite izdvojio 60 000 KM

Na 7. sjednici Županijskog stožera civilne zaštite održanoj u prostorijama Vlade Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu donesena je Odluka o izdvajanju sredstava za sanaciju dijela šteta nastalih prirodnom nepogodom u općinama/gradu u Županiji Zapadnohercegovačkoj, krajem mjeseca travnja ove godine, u iznosu od 60.000,00 KM.

Pretplati se na RSS - Drago Martinović