Filip Hrgović

Fantastični Filip Hrgović tehničkim nokautom stigao do 12. profesionalne pobjede

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović (28) stigao je rano jutros do 12. pobjede u karijeri nakon što je na Floridi tehničkim nokautom savladao Amerikanca Rydella Bookera (39).
Iako je Booker u meč ušao sa 112,4 kilograma, odnosno 2,4 više od Hrgovića, to mu je jedino pomoglo da ga Filip ne uspava već je sudac morao prekidati meč.

Ubojiti Filip Hrgović zamalo prouzročio tragediju u ringu, teško nokautirao protivnika

Filip Hrgović je u Danskoj uz sebe imao svog zagrebačkog trenera, Yousefa Hasana. 'Juki' je s njim radio cijelu ovu godinu, budući da su okolnosti u svijetu dovele do toga da nije uz sebe mogao imati Pedra Diaza te su njih dvojica zajedno pripremili taktiku za ovaj meč

I upravo prema dogovoru je posao i odrađen
 

Izvagali se Hrgović i Kartozia, nikad teži 'El Animal' ima osjetnu prednost u kilaži

Filip Hrgović imao je 112,4 kilograma na službenom vaganju koje je održano dan uoči borbe u kojoj će loviti svoju 11. profesionalnu pobjedu.

Najbolji hrvatski boksač tako je pred subotnji meč u danskom Strueru imao 12,4 kilograma više od svog sljedećeg suparnika, grčkog predstavnika Alexandrea Kartozije koji je na vagu stao s okruglih 100.
 

Filip Hrgović nokautirao Molinu u 3. rundi!

Hrga je krenuo jako od početka, preuzeo sredinu ringa i nametnuo tempo. Molinu je dva puta spasilo zvono, ali ne i u trećoj rundi. Hrgović je slavio nokautom u 3. rundi i obranio internacionalni WBC naslov

Molina je opet završio u kutu i primio težak udarac u tijelo. Svako Molinino saginjanje završilo je kaznom i Hrginim udarcem. Amerikanac nema rješenja za hrvatskog boksača, koji je samouvjeren i iznimno spreman.

 

Hrgović nokautirao Herediju u trećoj rundi i zadržao WBC-ov pojas prvaka

Hrvatski boksač Filip Hrgović (27) rano jutros u meksičkom Hermosillu tehničkim nokautom u 43. sekundi treće runde pobijedio je domaćeg borca Marija Herediju te zadržao WBC-ov pojas interkontinentalnog prvaka u teškoj kategoriji.

Hrgović je tako došao do devete pobjede u profesionalnoj karijeri, a čak ih je osam završio nokautom. 

Hrvat je dominirao od početka borbe, bilo je jasno da mu Heredia nije dostojan protivnik, a Meksikanac je već u drugoj rundi bio na podu.

 

Nova pobjeda Filipa Hrgovića

Hrvatski boksač Filip Hrgović obranio je titulu interkontinentalnog WBC prvaka nakon što je u ispunjenoj dvorani 'Dražen Petrović' jednoglasnom sudačkom odlukom svladao Amerikanca Kevina Johnsona

Samo 48 sati prije meča Filip je ostao bez suparnika, Ekvadorac Ytalo Perea zapeo je negdje na putovanju po Južnoj Americi, a hrvatski boksač dobio je novog izazivača za čiji stil se nije pripremao – Kevina Johnsona.

Hrgović potvrdio: Thompson će mi pjevati kada ću ulaziti u ring

Hrvatski teškaš Filip Hrgović 8. rujna boksat će u zagrebačkoj Areni za internacionalni pojas prema WBC-u, a protivnik mu je Amerikanac Amir Mansour koji ima 23 pobjede i 16 nokauta.

Hrvatski profesionalni boksač Filip Hrgović, kojeg 8. rujna u zagrebačkoj Areni čeka meč protiv Amira Mansoura, pred svoje će navijače ući uz glazbenu pratnju Marka Perkovića Thomposna, koji će uživo pjevati pjesmu 'Geni, geni kameni'.

Pretplati se na RSS - Filip Hrgović