Ivo Josipović

Ne uplati li 17,5 milijuna kuna, Sanaderu prijeti ovrha. Evo bez čega bi mogao ostati

Nakon što je Vrhovni sud u četvrtak objavio pravomoćnu presudu protiv Ive Sanadera u slučaju Planinska, bivši premijer dobio je rok od 15 dana da u proračun uplati gotovo 17,5 milijuna kuna. Još nije poznato hoće li uspjeti u tome, no ako ne uplati traženu svotu, kreće prisilna naplata
Čak 10 milijuna kuna te milijun eura imovinska je korist koju je, prema presudi Vrhovnog suda, u slučaju Planinska pribavio bivši premijer Ivo Sanader.

Prof. dr. Ivi Josipoviću bi trebalo oduzeti titulu znanstvenika i profesora

Zašto bi prof. dr. Ivi Josipoviću trebalo oduzeti titulu znanstvenika i profesora kaznenopravnih znanosti. Do kojih i preko kojih granica seže IDEOLOŠKA ZASLIJEPLJENOST pokazao je još jednom bivši predsjednik Republike i aktualni profesor kaznenopravnih znanosti dr. Ivo Josipović.

U intervjuu koji je dao Draženu Ciglenečkom, objavljenom u Novom listu 13. travnja 2019., profesor kaznenog i kazneno-procesnog prava ovako je komentirao svirepo partizansko-komunističko ubojstvo 66 širokobrijeških fratara u veljači 1945.:
 

I crvena guja još uvijek prijeti pa makar i iz grudi propalog političara Ive Josipovića

Ovih dana smo svjedoci još jednog totalnog političkog razotkrivanja u režiji bivšeg predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića koji je pomalo neshvatljivo 'zaratio' sa vjerničkim pukom zemlje na čijem je čelu bio pet godina za vrijeme svojeg jedinog predsjedničkog mandata, piše ABCportal.info.

Oštre kritike komunikacijskih stručnjaka prema govoru mržnje Ive Josipovića

Ponašanje bivšeg hrvatskog predsjednika Ive Josipovića, koji je tijekom blagdana Velike Gospe izazvao bijes katoličkih vjernika jer se na društvenim mrežama okomio na nadbiskupa splitsko-makarskog Marina Barišića i Katoličku crkvu u cjelini, neprimjereno je, smatra stručnjakinja za komuniciranje Ljiljana Buhač

Pretplati se na RSS - Ivo Josipović