Trump

Trumpov adut za pobjedu: Američki BDP porastao rekordnih 33 posto

Američki bruto domaći proizvod (BDP) u trećem je kvartalu prema istom razdoblju prošle godine poskočio rekordnih 33,1 posto, pokazale su u četvrtak prve procjene ministarstva trgovine.

To je najbrži rast američkog gospodarstva od 1947. godine, kada je vlada počela prikupljati podatke.

Na kvartalnoj je razini najveće svjetsko gospodarstvo poraslo 7,4 posto, pokazuju prve procjene ministarstva trgovine.

Bidenu prijeti ‘scenarij Hillary‘? Pada mu podrška u saveznoj državi koja je ključna za pobjedu

Američki predsjednik Donald Trump glasat će na Floridi prije održavanja predizbornih skupova u trima odlučujućim državama u subotu priključujući se više od 53 milijuna Amerikanaca koji su već glasali u rekordnom tempu uoči izbora 3. studenoga, prenosi Reuters.

Unakrsna vatra u posljednjoj, sadržajnijoj TV debati Trumpa i Bidena

Donald Trump i Joe Biden u četvrtak su se sukobili oko načina upravljanja pandemijom koronavirusa u SAD-u i rasnih pitanja u zemlji, te razmijenili optužbe za korupciju, na posljednjoj predsjedničkoj debati, dvanaest dana prije izbora.

Kako bi se izbjegao kaos prve debate održane krajem rujna kada se često od upadanja u riječ nije moglo čuti što kandidati govore, ovaj puta su se mikrofoni isključivali kako bi se omogućilo svakome od njih da govori dvije minute na svaku novu temu, te su se potom ponovno uključivali.

Donald Trump negativan na koronavirus: Osjećam se veoma moćno poručio je tisućama pristaša na Floridi

Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Donald Trump ponovo je testiran i rezultati pokazuju da je negativan na koronavirus, saopćeno je iz Bijele kuće u ponedjeljak.

Predsjednik Donald Trump vratio se u predizbornu kampanju skupom na Floridi, prvim nakon što je objavljeno da je obolio od COVID-19, te se na otvorenom pojavio ne noseći zaštitnu masku i hvaleći svoje poteze u borbi protiv pandemije koronavirusa

Trump: 'Imun sam na koronavirus'

Američki predsjednik Donald Trump izjavio je u nedjelju da je sada "imun" na covid-19, dan pošto je njegov liječnik objavio kratko pismo u kojemu kaže da više nije opasan za okolinu i ne može prenijeti virus. "Čini se da sam imun, ne znam, valjda na dulje vrijeme, možda na kraće, a možda i za cijeli život. Nitko točno ne zna, ali sam imun", rekao je u telefonskom razgovoru za Fox News.

Trumpov liječnik: Predsjednik je završio s liječenjem, u subotu bi se mogao vratiti dužnostima

Liječnik predsjednika SAD-a Donalda Trumpa kazao je u četvrtak da je Trump završio terapijsko liječenje od koronavirusa, da je nakon dolaska iz bolnice u Bijelu kuću njegovo zdravstveno stanje stabilno pa bi se mogao vratiti javnim dužnostima ovu subotu.

U priopćenju Bijele Kuće, liječnik Sean Conley kazao je da je Trump odgovorio “iznimno dobro” na terapiju, a nema ni dokaza nuspojava od liječenja.

Trump napustio bolnicu: Brzo ću se vratiti u kampanju!

Izlazim danas iz sjajnog medicinskog centra Walter Reed - objavio je američki predsjednik Donald Trump, a najavljeno je potom ostvario te napustio bolnicu i uputio se u Bijelu kuću. Trumpu je zaraza koronavirusom potvrđena u četvrtak, a u petak je zbog opadanja razine kisika u krvi prebačen iz Bijele kuće na liječenje u obližnju vojnu bolnicu Walter Reed nadomak Washingtona.  Odmah po izlasku iz bolnice Trump je tvitao da će se brzo vratiti na teren i u kampanju: "Brzo se vraćam u kampanju!!!

Trump se oglasio iz bolničke sobe: Sljedećih nekoliko dana je ključno, bit će to pravi test

Američki predsjednik Donald Trump objavio je u nedjelju novi video na Twitteru u kojemu je rekao da se nije dobro osjećao kad je došao u bolnicu Walter Reed, ali da se sada osjeća dobro, te da će sljedećih nekoliko dana biti ključno za njegov oporavak.

Trump je u videu iz svoje bolničke sobe poručio da se osjeća "puno bolje" i nada se da će se "brzo vratiti", dan nakon kontradiktornih poruka iz Bijele kuće o njegovu zdravstvenom stanju nakon dijagnoze covida-19.

Čini se da je Trumpovo stanje ipak ozbiljno, izvor iz Bijele kuće tvrdi: ‘Dobivao je kisik‘

Izvor blizak Bijeloj kući poručio da je predsjednik SAD-a Donald Trump dobivao kisik otkako je razvio simptome bolesti Covid 19, piše CNN.

 - On je definitivno dobivao kisik - rekao je izvor i potvrdio da se to dogodilo u petak.

Drugi izvor dobro upoznat s njegovim zdravstvenim stanjem ranije je za CNN potvrdio da Trump nije još na putu sigurnog oporavka od covida-19 i da su neki od njegovih vitalnih znakova u zadnja 24 sata bili su jako zabrinjavajući.

Pretplati se na RSS - Trump