Vili Beroš

Hrvatska ušla u treću fazu popuštanja mjera, evo što se sve mijenja od danas

Odlukom Vlade, kojom su određeni uvjeti za početak normalizacije nastave, predviđa se da najveći dio učenika i studenata u nastavni proces bude uključen kroz nastavu na daljinu.

Hrvatska je u ponedjeljak ušla u treću fazu popuštanja epidemioloških mjera – škole za dio učenika otvaraju vrata, a nakon gotovo dva mjeseca pauze počinju raditi trgovački centri, kafići i restorani, no uz stroge preporuke kojima se detaljno uređuje način njihova rada.

Beroš: Podaci su vrlo dobri, u sljedećem periodu nas čeka promišljanje o opuštanju mjera

U sljedećem periodu čeka nas promišljanje o opuštanju mjera, rekao je ministar zdravstva Vili Beroš jutros u HRT-ovoj emisiji U mreži prvog govoreći o situaciji s koronavirusom u Hrvatskoj, poručivši i da nije moguće predvidjeti ponašanje virusa pa se ne žele vezivati uz rokove koje neće moći ispoštovati.

Ministar Beroš: Epidemiološka slika u Hrvatskoj je zadovoljavajuća i optimistična!

Jutrošnja tiskovna konferencija Nacionalnog kriznog stožera Hrvatske donijela je i neke nove detalje vezane za epidemiju koronavirusa koje je iznio ministar zdravstva Vili Beroš.
Od jučer u 16 sati imamo novih 49 novozaraženih što je manje nego jučer, ali važno je napomenuti da je većina zaraženih sa jedne mikrolokacije (Murter, šibenska regija). 

Njega se sluša u Hrvatskoj: U usporedbi s drugim zemljama Hrvatska ima iznimno mali broj zaraženih virusom

Ministar zdravstva Vili Beroš u četvrtak je na sjednici Vlade objavio da zagrebačka Klinika za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević” postaje središte za liječenje najtežih slučajeva oboljelih od koronavirusa, uključujući i djecu.

Ministar Beroš rekao da je zadovoljan stanjem i da su jutros prema broju testiranja očekivali puno veći broj novozaraženih

Posebno optimistično zvučala je izjava ministra zdravstva Republike Hrvatske Vilija Beroša koji je na konferenciji za medije iznio nove podatke o stanju sa epidemijom koronavirusa.

 

Ministar Beroš potvrdio još 12 zaraženih koronavirusom, ukupni broj u Hrvatskoj narastao na 81

U srijedu u 9 sati ujutro očekuje se obraćanje Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu na kojem će biti izneseni novi detalji.

Nešto ranije Jutarnji je doznao da su zaražena još četiri liječnika na KBC Rebro, što znači da ih je ukupno u toj instituciji zaraženo osam.

 - U Hrvatskoj imamo 12 novih pozitivnih bolesnika, ukupno 81 pozitivnu osobu u državi. Napravljeno je više od 1100 testiranja  testiranja. Diljem Europe je situacija sve teža - rekao je ministar zdravstva Vili Beroš.

Zatvara se šengenska granica! U Hrvatskoj nema novooboljelih, u Italiji tračak nade: Usporava se širenje virusa

Na konferenciji za medije Nacionalnog stožera civilne zaštite održanoj u 16 sati rečeno je da nema novooboljelih u Hrvatskoj. Jutros u 7 sati potvrđeno je kako je u Hrvatskoj od jučer bilo sedam novozaraženih te se ukupna brojka popela na 56. Među njima je i liječnik iz KBC-a Zagreb. U samoizolaciji je gotovo osam i pol tisuća osoba

Pretplati se na RSS - Vili Beroš