Vili Beroš

Nemamo skokova, oboljelih ne bi trebalo biti više nego jučer

Ministar zdravstva Vili Beroš rekao je jutros u Splitu da rast broja oboljelih od korona virusa, ako sve bude po planu, neće biti veći od jučerašnjeg, eventualno za 1 ili 2 pacijenta. Nije imao točne brojke o novom broju oboljelih jutros, ali je istaknuo da tijekom jutra nije bilo većih skokova. 

U Splitu je govorio o covid ambulantama koje kreću s radom od ponedjeljka. Istaknuo je da je njihova svrha da se odterete kliničke ustanove, a da će u radu participirati oko 200 liječnika obiteljske medicine.

‘Upravo sam saznao jednu informaciju koja me jako razveselila. Evo što kažu nova istraživanja‘

Ministar zdravstva Vili Beroš u Dalmaciji je u sklopu predizborne kampanje obišao pripadnike HGSS-a, koji su mnogo pomagali građanima i tijekom koronakrize, javlja N1.

U odnosu na jučerašnji dan tijekom jutra broj novooboljelih je manji, rekao je Vili Beroš tom prilikom.

- Broj novooboljelih je manji danas u odnosu na jučer. Pričekat ćemo 12:45 pa ćete dobiti službene podatke, poručio je novinarima.

Hrvatska ušla u treću fazu popuštanja mjera, evo što se sve mijenja od danas

Odlukom Vlade, kojom su određeni uvjeti za početak normalizacije nastave, predviđa se da najveći dio učenika i studenata u nastavni proces bude uključen kroz nastavu na daljinu.

Hrvatska je u ponedjeljak ušla u treću fazu popuštanja epidemioloških mjera – škole za dio učenika otvaraju vrata, a nakon gotovo dva mjeseca pauze počinju raditi trgovački centri, kafići i restorani, no uz stroge preporuke kojima se detaljno uređuje način njihova rada.

Beroš: Podaci su vrlo dobri, u sljedećem periodu nas čeka promišljanje o opuštanju mjera

U sljedećem periodu čeka nas promišljanje o opuštanju mjera, rekao je ministar zdravstva Vili Beroš jutros u HRT-ovoj emisiji U mreži prvog govoreći o situaciji s koronavirusom u Hrvatskoj, poručivši i da nije moguće predvidjeti ponašanje virusa pa se ne žele vezivati uz rokove koje neće moći ispoštovati.

Ministar Beroš: Epidemiološka slika u Hrvatskoj je zadovoljavajuća i optimistična!

Jutrošnja tiskovna konferencija Nacionalnog kriznog stožera Hrvatske donijela je i neke nove detalje vezane za epidemiju koronavirusa koje je iznio ministar zdravstva Vili Beroš.
Od jučer u 16 sati imamo novih 49 novozaraženih što je manje nego jučer, ali važno je napomenuti da je većina zaraženih sa jedne mikrolokacije (Murter, šibenska regija). 

Njega se sluša u Hrvatskoj: U usporedbi s drugim zemljama Hrvatska ima iznimno mali broj zaraženih virusom

Ministar zdravstva Vili Beroš u četvrtak je na sjednici Vlade objavio da zagrebačka Klinika za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević” postaje središte za liječenje najtežih slučajeva oboljelih od koronavirusa, uključujući i djecu.

Ministar Beroš rekao da je zadovoljan stanjem i da su jutros prema broju testiranja očekivali puno veći broj novozaraženih

Posebno optimistično zvučala je izjava ministra zdravstva Republike Hrvatske Vilija Beroša koji je na konferenciji za medije iznio nove podatke o stanju sa epidemijom koronavirusa.

 

Pretplati se na RSS - Vili Beroš