Central osiguranje

Lana Pudar novo zaštitno lice Central osiguranja d.d.

Član uprave Central osiguranja d.d. Željko Pervan danas je u Sarajevu potpisao dvogodišnji ugovor s najboljom bosanskohercegovačkom plivačicom Lanom Pudar, a koja ovim ugovorom postaje novo zaštitno lice poduzeća.

Central osiguranje već tradicionalno, osim kulturnih i ostalih društvenih događaja, sponzorira razne sportske kolektive i pojedince širom Bosne i Hercegovine, bili oni profesionalni, amaterski ili rekreacijski. Takav vid podrške daje izrazit značaj razvoju zajednice, lokalnih sportskih klubovai pojedinaca.

Poznata nova vlasnička struktura Central osiguranja

Nakon jučerašnje kupoprodaje paketa dionica Central osgiuranja poznata je i nova vlasnička struktura ove osgiuravajuće kompanije.

ASA Finance d.o.o. Sarajevo je plaćanjem 25,6 milijuna KM stekao 86,4854 posto dionica osiguranja, a ostatak će dijeliti sa društvom CEPS - Centar za poslovne studije Kiseljak koja ima 13.5146 posto.
 

Nagradna igra Central osiguranja

NAGRADNA IGRA
Kao najbrže rastuća osiguravajuća kuća u Bosni i Hercegovini prepoznata od velikog broja osiguranika evidentno je da smo poželjan partner u poslovanju što predstavlja dodatnu motivaciju za rast i napredak, te poboljšanje uvjeta prema korisnicima naših usluga. Svojom prisutnošću širom Bosne i Hercegovine na velikom broju prodajnih mjesta omogućili smo svim našim osiguranicima izravan kontakt s osiguravateljem kako bi na vrlo jednostavan način zaključili policu osiguranja osoba i imovine.

Central osiguranje sa najvećim rastom premije u 2018.

Central osiguranje d.d. Sarajevo, na čiji meteorski uspon konkurencija ne gleda blagonaklono, ostvarilo je i u 2018. godini najveći rast premije. 

Ovaj osiguravatelj je, prema preliminarnim podacima Agencije za osiguranje, zaračunao ukupnu premiju u prošloj godini u vrijednosti 38,3 milijuna KM, a što je za 44,2 posto više nego u 2017. godini. 

Tržište osiguranja: Snažan uspon Central osiguranja koje ima sve preduvjete da uskoro bude na vrhu

Prema rezultatima za devet mjeseci ove godine na tržištu osiguranja u Federaciji BiH dogodilo se nekoliko krupnijih promjena. Što se tiče rezultata ostvarenih u prva tri kvartala tekuće godine Sarajevo-osiguranje je i dalje lider po iznosu bruto premije od 42.582.890 KM, piše ABCportal.info

Zabavnija komunikacija uz stickere Central osiguranja!

Jedan od najpopularnijih komunikacijskih kanala današnjice, Viber, od danas u svojoj trgovini naljepnica ima i stickere Central osiguranja. Besplatno ih možete preuzeti i koristiti za svaku priliku i poruku. 

Neke emocije se ne mogu pokazati riječima, zato smo, kao nastavak uspješne suradnje odlučili razveseliti svoje korisnike još jednom inovacijom. 
Od sada, na lakši, zanimljiv i simpatičan način nekome možete poželjeti dobro jutro, sretan put, laku noć, a sve u znaku Centrala. 

 

Pretplati se na RSS - Central osiguranje