FIS Vitez

Pero Gudelj: Određene osobe žele da se maknem iz FIS-a

Nakon što je Tužiteljstvo Srednjobosanske županije podiglo optužnicu, Pero Gudelj, koji se tereti za ugrožavanje sigurnosti, javio se te kazao kako nije istina da je napustio državu.

- Nalazim se u bolnici na pretragama, imam lakših problema sa trbuhom, ali izdržao sam i gore stvari izdržati ću i ovo, kazao je Pero Gudelj za portal Centralna.ba.

 

Zbog dojave o bombi evakuirana poslovnica tržnog centra FIS Vitez

Tržni centar FIS u sarajevskom naselju Halilovići evakuiran je danas zbog dojave o postavljenoj eksplozivnoj napravi.

Kako je potvrđeno iz Operativnog centra Ministarstva unutarnjih poslova Kantona Sarajevo, informacija o dojavi zaprimljena je oko 12 sati, a na mjesto događaja potom su upućene dežurne patrole.

 

Pero Gudelj prodaje FIS i kreće u mega-biznis

Jedan od najpoznatijih bh. poduzetnika, Pero Gudelj, rekao je za portal BiznisInfo kako namjerava prodati svoj 50-postotni udio u jednoj od najvećih domaćih kompanija – Fis Vitez, i novac uložiti u razvoj megaprojekta na Vlašiću. Kako je rekao, u pregovorima je o kupovini još jedne kompanije za 12 milijuna KM, a planira ući i u biznis s taksi vozilima, pa čak osnovati i banku. Pregovara i o biznisu u oblasti stanogradnje u Beču.  

FIS Vitez će graditi elitni kompleks hotela i novo skijalište na Vlašiću

Pero Gudelj, suvlasnik kompanije FIS, otvorio je svoju novu firmu Mali FIS koja će graditi elitni kompleks na Vlašiću.

Sadržavat će tri hotela, dva velika i pomoćni stadion, novo skijalište, sportske dvorane, dječije zabavište na 4.000 kvadratnih metara, mini aerodrom… Idejno rješenje, najavljuje Gudelj, bit će završeno do kraja godine, a u narednim godinama slijedi realizacija projekta.

FIS d.o.o. - ulaganje u nove tehnologije i moderan pristup u poslovanju

Slijed uspješnih poslovnih godina za poduzeće FIS nastavljen je i tijekom 2017. godine - postignuti su dobri rezultati i ostvareni zadani planovi u svakom segmentu. Poduzeće za koje se sa sigurnošću može reći kako je jedinstven i autentičan bosanskohercegovački brend, ali sa svim obilježjima suvremenih europskih i svjetskih kompanija. Za više od 20 godina rada FIS je postao jedan od vodećih domaćih trgovačkih lanaca s 18 prodajnih centara te respektabilan proizvođač namještaja i tekstila. Na bh.

FIS Vitez investirao 20 milijuna i postao lider u proizvodnji namještaja

Kompanija FIS protekle godine je završila petogodišnji investicijski plan vrijedan 20 milijuna KM i zaposlila značajan broj radnika, čime se nametnula kao lider u proizvodnji namještaja.

Ovo se, između ostalog, navodi u obavijesti kompanije koja je danas objavljena u dnevnom tisku u vidu plaćenog oglasa. U obavijesti se navodi da su prošle godine postignuti dobri rezultati i ostvareni zadani planovi u svakom segmentu. 

 

Pretplati se na RSS - FIS Vitez