Gospodarski kriminal

Županijski sud u Širokom Brijegu ukinuo presudu protiv Rade Baraća i „N Royal“ d.o.o. Široki Brijeg

S obzirom da je na službenoj web stranici Županijskog tužiteljstva ŽZH objavljeno da je potvrđena optužnica protiv Rade Baraća iz Širokog Brijega i gospodarskog društva „N ROYAL “ d.o.o. Široki Brijeg još 7.6.2016. godine, a kako je ukinuta presuda Općinskog suda u Širokom Brijegu, smatram korektnim dati slijedeću izjavu:

Odbijeni prethodni prigovori i zakazano ročište radi izjašnjenja o krivnji Wolfganga Pichlera

Vezano za postupak koji se vodi pred Županijskim sudom u Širokom Brijegu, po optužnici Županijskog tužiteljstva ŽZH u Širokom Brijegu, Josip Aničić, Viši stručni suradnik i službenik za odnose sa javnosti Županijskog tužiteljstva ŽZH za ABCportal.info dao je slijedeću izjavu:

Ročište za izjašnjenje o krivnji pred Županijskim sudom u Širokom Brijegu u predmetu Wolfgang Pichler i dr. zakazano je za 29.8.2018. godine.

O krivnji će se izjasniti pedesetjednogodišnji Austrijanac Wolfgang Pichler.

Široki Brijeg: Zlouporaba ovlasti u gospodarskom poslovanju, zakazano ročište

Vezano za postupak protiv Wolfganga Pichlera i dr., mogu reći da je pred Županijskim sudom u Širokom Brijegu za dan 25.9.2017. godine zakazano ročište radi izjašnjenja o krivnji optuženih Wolfganga Pichlera, Tonia Fabria, Dragana Baškarada i Joze Sliškovića zbog kaznenog djela Zlouporaba položaja ili ovlasti iz čl. 383 st. 3 KZ F BiH, te Slave Ivankovića-Lijanovića zbog kaznenog djela Zlouporaba ovlasti u gospodarskom poslovanju iz čl. 247 st. 2 u vezi sa st. 1 t. d) KZ F BiH.
 

Pretplati se na RSS - Gospodarski kriminal