Gospodarstvo

Analize su pokazale: Poraslo hercegovačko gospodarstvo

Na okruglom stolu o temi "Kako povećati konkurentnost gospodarstva Mostara i Hercegovine - internacionalizacija poslovanja, razvojne šanse, pronalazak investitora i otvaranje novih tržišta" koji je održan danas u Mostaru predstavljena su gospodarska kretanja u toj regiji. Izvršni direktor kompanije LRC Emil Kučković naveo je da su njihovi podaci pokazali rast broja kompanija i broja zaposlenih u Hercegovini tijekom 2016., kao i rast prihoda.

Širokobriješko gospodarstvo napravilo promet 1 170 365 000 KM, uračunali se i Ataco to je iznos pola proračuna FBiH

Večeras je u Širokom Brijegu u konferencijskoj dvorani Hotela Park  održan inicijalni sastanak gospodarstvenika Grada Široki Brijeg, u svezi s inicijativom za osnivanje Udruge gospodarstvenika-poslodavaca Grada Širokog Brijega.

Sastanak je bio neformalnog karaktera gdje su se razmijenila mišljenja, iskustva, potrebe i vizije u svezi  s osnivanjem iste Udruge, piše ABCportal.info

Hrvatska na 33. mjestu najbogatijih zemalja svijeta s 9.100 eura neto financijske imovine po stanovniku

Hrvatska se među nešto više od 50 zemalja nalazi na 33. mjestu svjetske ljestvice najbogatijih zemalja s ukupno 9.100 eura neto financijske imovine po glavi stanovnika, a rast financijske imovine za 7,5 posto u odnosu na godinu ranije ponajprije se može pripisati sve većem smanjenju dugova, pokazalo je u srijedu objavljeno Allianzovo "Izvješće o svjetskom bogatstvu 2017.".  

Pretplati se na RSS - Gospodarstvo