Gužve na cestama

Kilometarske kolone na granicama s BiH, pojačan promet na autocestama

Kilometarske kolone vozila stvorile su se u nedjelju na prijelazu granice između Bosne i Hercegovine i Hrvatske na jugu, kamo turisti iz unutrašnjosti idu u potrazi za osvježenjem u Jadranskom moru
Prema izvještaju Auto moto saveza (AMS) u Bosni i Hercegovini, sa sjedištem u Mostaru, iznimno je pojačan promet na izlazu iz BiH na skoro svim graničnim prijelazima.

Gužve na cestama prema moru i na graničnim prijelazima

HAK poziva vozače na pojačan oprez na autocesti A1 između čvorova Jastrebarsko i Karlovac kod odmorišta Draganić, zbog vozila u kvaru (prometuje se usporeno).

Na većini cesta u smjeru mora promet je vrlo gust, slab do srednje gust u smjeru unutrašnjosti, gužvi i zastoja za sada nema, osim na pojedinim graničnim prijelazima gdje su zabilježena i višesatna čekanja na ulazu u Hrvatsku, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Od jutra traju gužve na granicama RH i cestama prema moru

Promet je pojačan na graničnim prijelazima, trajektnim lukama i pristaništima, te na autocestama u smjeru mora, izvijestio je u subotu Hrvatski autoklub.

 Pojačan je promet na autocesti A1 između naplate Lučko i čvora Bosiljevo 2 u smjeru mora, A2 Zagreb-Macelj prema Zagrebu, A3 Bregana-Lipovac, od graničnog prijelaza Bregana prema Lučkom i u smjeru Lipovca, A4 Goričan-Zagreb prema Zagrebu, A6 Rijeka-Zagreb u smjeru mora.

Pretplati se na RSS - Gužve na cestama