Hoteli

Prvi hotel na svijetu u obliku gitare otvorio je svoja vrata

Hotel "Guitar" vrijedan 1,5 milijardi dolara svečano je otvoren prošlog tjedna na Floridi. Mnoge poznate osobe poput Johnny Deppa, Khloe Kardashian i Bella Thorne, bili su na otvorenju prvog hotela u obliku gitare.

Goste je zabavljao pop rock bend Maroon 5. Ovaj hotel dio je velikog projekta kompanije Hard Rock, ima 35 spratova te je opremljen svim onim potrepštinama na koje su ljubitelji luksuza navikli, poput bazena, privatne plaže, kluba na plaži, restorana i VIP bazena.
 

Nekadašnji splitski turistički biser konačno je prodan, treba ga obnoviti

Prodaja hotela "Marjan" Adris grupi znači da će taj nekadanji turistički biser na Zapadnoj obali zablistati punim sjajem!

Jer nema razloga ne vjerovati da će u sljedećim godinama, nakon rekonstrukcije i uređenja, postati ponos te rovinjske grupacije, kao što su to danas dubrovački hotel "Hilton Imperial" i rovinjski "Grand Park", koji je otvoren u travnju ove godine i u koji je uloženo 1,5 milijardi kuna.

Ovo je hotel Briig u Splitu vlasnik mu je širokobriješki poduzetnik a projektirala ga je Maja Tedeschi

Živjeti u Splitu već je samo po sebi nekakav još nerazvrstan poremećaj iz autističnog spektra. Splićani mrze promjene, ma i da samo pomaknete čašu ispred njih. Nelagodom ih ispunjava dirnete li u njihovu svetu rutinu, pojavi li se štogod neobično u poznatom pejzažu.

Hotel "Briig", očekivano, nije po njihovom guštu. Prolaze preko Bačvica i mršte se još otkako se počela graditi ta, kako kažu, monada.

Otvoren najluksuzniji hotel na Jadranu, noćenje i do 21.000 eura

Orebić je dobio jedan od najluksuznijih smještajnih objekata u Hrvatskoj. Riječ je o boutique hotelu Villa Katarina, koji je prije nekoliko dana primio prve goste. 

Vlasnik Ville Katarina je Amerikanacc Ruben Lee Anderson, kojemu je ovo druga investicija u Orebiću, izvještava Novac.hr. 

Prethodno je uredio jednu od najsavremenijih vinarija Kortu Katarinu, koja je prva vrhunska vina na tržište izbacila prije desetak godina. 
 

Hotel ''Mostar Marriott'' otvara vrata tek u ožujku 2019.

Hotel ''Marriott Mostar'', koji se gradi na mjestu bivšeg hotela ''Ruža'' u Mostaru, neće biti završen do kraja godine. 

Naime, u siječnju 2018. godine rukovoditelj gradnje hotela Esved Dugalić izjavio je da se radovi odvijaju punom parom te da bi hotel trebalo da bude završen u travnju 2018. godine, no na službenoj stranici hotela ''Marriott Mostar'' objavljeno je da će hotel biti otvoren u ožujku 2019. godine. 

 

Više od 85 posto hotelijera i ugostitelja smatra da su web i Facebook neophodni

Povodom drugog HoReCa MeetUpa koji će se održati u utorak, 10. travnja s početkom u 09:30 sati u inovacijskom centru HUB385, METRO je u suradnji s agencijom Hendal[1] proveo istraživanje o korištenju i utjecaju digitalnih kanala u HoReCa sektoru.

Istraživanje je pokazalo kako 56 posto hotela, restorana i kafića ima vlastitu web stranicu, a 72 posto njih prisutno je na Facebooku, pri čemu više od 85 posto hotelijera i ugostitelja smatra da su web i Facebook stranica utjecale na porast broja gostiju.

Mišković od ljeta gradi InterContinental u Zagrebu

Srpska kompanija Delta Holding usred pregovora je za kupnju zemljišta u Zagrebu na kojem će izgraditi Hotel InterContinental.

Ugovor o kupoprodaji trebao bi biti potpisan do lipnja, te tada kreće procedura za izgradnju i ugovaranje s globalnim hotelskim brendom, potvrdio je za Poslovni dnevnik Živorad Vasić, potpredsjednik Delta Holdinga i regionalni menadžer IHG, jedan od panelista investicijske konferencije Adria Hotel Forum koja je započela u srijedu u zagrebačkom Hotelu Sheraton. 
 

Pretplati se na RSS - Hoteli