HP Mostar

Pokaži srce pošalji web brzojav!

Jeste li ikada poslali brzojav? U mislima i kroz riječi, bez obzira na udaljenost, htjeli biti bliže najdražima?    Mogućnost slanja poruka u obliku brzojava pojavila se 1844. i prezentirana je pod geslom "Pametan način slanja važne poruke".  Razvojem modernih tehnologija riječi su i dalje ostale temelj komunikacije, mijenjao se samo način i brzina slanja poruka.
 

Poštari upozorili na svoje probleme i zahtijeve te jednosatnim štrajkom poručili Upravi da prihvate njihove zahtijeve

Danas se kako je i najavljeno održao jednosatni štrajk upozorenja djelatnika Hrvatske pošte Mostar zbog, kako su naveli iz Nezavisnog sindikata djelatnika HP Mostar,  iz odavno znanih razloga. 

Hrvatska pošta Mostar u prvom polugodištu 2019 ostvarila pozitivan poslovni rezultat

HP Mostar je u prvom polugodištu 2019 god. u odnosu na isto razdoblje prethodne godine ostvarila 4,5 % veće poslovne prihode, što nominalno iznosi povećanje za 552.200 KM. U promatranom razdoblju HP Mostar je ostvario ukupne prihode u iznosu od 12.939.200 KM.

Poslovni rashodi su u prvom polugodištu 2019 god. u odnosu na isto razdoblje prethodne godine ostali na istoj razini, i iznose 12.855.995 KM.

Poštansko logističko zanimanje sve traženije na tržištu rada

Hrvatska pošta Mostar, na čelu s predsjednikom Uprave mr.sc. Matom Rupčićem, održala je radni sastanak s ravnateljem Srednje prometne škole Mostar gospodinom Zoranom Landekom i profesorima koji predaju stručne predmete kako bi unaprijedili  suradnju na području praktičnog rada učenika ove škole u HP Mostar.
Kako se javlja sve veće zanimanje za poslovima u poštanskom prometu, HP Mostar otvara svoja vrata mladim osobama koje žele napredovati u znanju, praktičnom radu te iz prve ruke vidjeti kako funkcionira sustav poštansko logističke mreže. 

Najljepša marka HP Mostar u 2018. je izdanje „Nova godina“

Izdanje poštanske marke „Božić 2018. i Nova godina“ autoriceKristine Ćavarnajljepša je marka Hrvatske pošte Mostar u 2018. godini. Pristiglo je više od 500 glasačkih listića, a prebrojani glasovi odlučili su o prva tri mjesta. Druga najljepša marka jeizdanje "Mitovi i flora 2018. - Vila Vjetrenica i vrijesak"  autorice Magdalene Džinić Hrkać.

HP Mostar obilježio treću godinu pozitivnog poslovanja

Hrvatska pošta Mostar treću je godinu zaredom poslovala pozitivno. Tim povodom Uprava ovog javnog poduzeća priredila je večer druženja za svoje poslovne partnere i klijente koji su dugogodišnji vjerni korisnici njihovih usluga te im tako pomažu ostvariti dobar poslovni rezultat. Ovom prilikom predstavljene su brojne nove usluge koje je HP Mostar uveo u posljednje dvije godine, kao i planovi za budućnost.

Okrugli stol regionalnih javnih poštanskih operatora održan u Mostaru

U organizaciji Hrvatske pošte Mostar održan je okrugli stol na temu unaprjeđenje suradnje regionalnih javnih poštanskih operatora pod nazivom „Pogled u budućnost, digitalni trendovi i njihov utjecaj na razvoj poštanske djelatnosti“. Na okruglom stolu, uz domaćine, sudjelovali su predstavnici BH Pošte Sarajevo, Pošte Srpske Banja Luka, Pošte Crne Gore, Pošte Srbije i Hrvatske pošte Zagreb. Cilj okruglog stola bio je razmjena pozitivnih i uspješnih iskustava u segmentu primjene novih digitalnih tehnologija u poštanskoj djelatnosti.

Skeniraj i prati svoju pošiljku Brze pošte

Nastojanja Hrvatske pošte Mostar da udovolji potrebama svojih korisnika su beskonačna. Primjenom suvremenih tehnologija praćenje pošiljaka Brze pošte postalo je još jednostavnije. Želite li saznati gdje se nalazi vaša pošiljka u bilo kojem trenutku dovoljno je skenirati QR kod. 

Nazovite 1323 za preuzimanje i pratite pošiljku QR kodom

Hrvatska pošta Mostar otvorila novi poštanski ured u Novom Travniku

Hrvatska pošta Mostar svečano je otvorila novi šalterski poštanski ured 72295 Novi Travnik, u  Prodajnom centru TDizel, na adresi Stjepana Tomaševića bb.

Korisnicima su dostupne usluge platnog prometa koje obuhvaćaju uplatu svih računa i UPP naloga, slanja i primanja novca, slanja pošiljaka Brzom poštom, slanja pismovnih pošiljaka, slanja brzojava, prodaja filatelije i ostale poštanske usluge. 
 

Otvoren kanal za internet trgovinu prema Srbiji i Crnoj Gori

Hrvatska pošta Mostar osluškujući potrebe svojih korisnika uvela je novu međunarodnu uslugu kako bi odgovorila potrebama i zahtjevima tržišta - PostPak uslugu. Usluga je prvenstveno namijenjena Internet trgovcima, odnosno svima onima koji žele prodavati svoju robu putem interneta na regionalnom tržištu. Na ovaj način BH poduzetnicima otvoren je novi distribucijski kanal prema tržištu Srbije i Crne Gore odnosno približno 8 milijuna stanovnika. U pripremi je ovakav sporazum i sa Republikom Hrvatskom.

 

Pretplati se na RSS - HP Mostar