HSP AS

Koalicija HSP Dr Ante Starčević BiH i HSP BiH: Postići ćemo najbolji izborni rezultat u povijesti

I pravaši su krenuli u izbore, te su prvi dan službene kampanje zapalili svijeće na Trgu širokobrijeških žrtava za Blagu Zadru, ali i sve ostale poginule, koji su dali svoje živote, da bi mi danas mogli biti na rodnoj grudi. 

13. Denis Tomas Koalicija HSP dr. AS BiH i HDU BiH za Zapadnohercegovačku županiju

Donosimo vam kratko obraćanje kandidata pod rednim brojem 13 Denis Tomas iz Gruda.

Moje ime je Denis Tomas. Rođen sam 02.10.1993 u Splitu, u Republici Hrvatskoj.
Osnovno i srednje školovanje sam završio u Grudama, a daljnje školovanje nastavljam na Agronomskom-prehrambeno tehnološkom fakultetu u Mostaru.

Kandidat za Skupštinu ŽZH na listi HSP AS - HDU

U ovom članku ćemo predstaviti Florijana Leku koji je kandidat na izbornoj listi HSP AS - HDU za novi saziv Skupštine ŽZH
1.     Možete li nam se ukratko predstaviti?
 

Zovem se Florijan Leko, rođen sam 1973. god.. Osnovnu školu sam završio u Posušju, srednju školu u Mostaru, kao i fakultet. Sudionik sam Domovinskog rata. Živim i radim u Posušju u osnovnoj školi.
 

Priopćenje HSP AS o reprezentaciji, kaznama inspekcije

Ovih dana smo svjedoci kako mediji, određene političke stranke kritiziraju navijanje Hrvata iz Bosne i Hercegovine za nogometnu reprezentaciju Hrvatske.
Smatramo da je naša dužnost, napraviti kratak osvrt na sva događanja.

Nije nam jasno kako se uvijek postupci Hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini ocjenjuju negativno, dok se npr. kad igra Turska , ako ćemo u nogometnom žargonu sasvim normalno na BH medijima doživljava kao „naša“. I naravno, kao i u svemu i u ovome imamo dvostruka mjerila.

 

Pretplati se na RSS - HSP AS