HT Eronet

HT Eronet donirao laptope osnovnoj školi za djecu s posebnim potrebama

Predsjednik Uprave HT ERONET-a Vilim Primorac uručio je ravnateljici Osnovne škole za djecu s posebnim potrebama iz Mostara Maji Mustapić vrijednu donaciju – osam notebook računala za potrebe ove ustanove. Uređaje je HT ERONET osigurao u suradnji sa svojim partnerima – tvrtkama Comtrade Distribution i Katarina d.o.o. Mostar. 

Uz HT ERONET organizirajte rad od kuće, brzo i lako

Kako se svi prilagođavamo aktualnoj situaciji i prihvaćamo „novo normalno“, pojavila su se brojna pitanja i prepreke koje je trebalo savladati brzo i u hodu. Nastavnici, učenici, a i roditelji se danima pokušavaju uhvatiti ukoštac s e-nastavom, aktivniji među nama odjedanput su postali zarobljeni u ograničenom prostoru, a poslovni ljudi su se suočili s, kod nas nezamislivim, radom od kuće.

Korisnička podrška tu je – za vas, a vi ostanite doma zbog nas…

Sukladno uputama nadležnih institucija i trenutačnoj epidemiološkoj situaciji u vezi s pandemijom koronavirusa, i u HT ERONET-u je, gdje je to moguće, napravljena reorganizacija rada po sektorima i odjelima. Tako je, za određeni broj djelatnika, omogućen i rad od kuće, a sve u cilju što manjeg okupljanja i dolazaka na posao koji podrazumijevaju i socijalne kontakte.  No tu su i one službe koje su, bez obzira na sve, na raspolaganju našim korisnicima 24 sata dnevno.

Koristite digitalne kanale komunikacije s korisničkom podrškom

HT ERONET, kao društveno odgovorna tvrtka, u idućem razdoblju, a u skladu s trenutačnom epidemiološkom situacijom i preporukama radi sprečavanja širenja zaraze koronavirusom, poziva sve svoje korisnike i one koji to žele postati da, sukladno mogućnostima, preferirano koriste digitalne kanale komunikacije s korisničkom podrškom, s ciljem što kraćeg zadržavanja i kretanja u HT ERONET centrima.

 

Evo koliko ima zaposlenih i kako je poslovao HT Eronet u prvom polugodištu

Javno poduzeće Hrvatske telekomunikacije d. d. Mostar je u prvom polugodištu ove godine ostvarilo neto gubitak u iznosu 2,57 milijuna maraka, dok je u istom periodu prošle godine poslovalo s dobitkom od 184.000 maraka, pokazuje financijski izvještaj tog društva objavljeno na stranicama Sarajevske burze.

Poslovni prihodi HT-a u promatranom periodu bili su za oko 3 posto niži nego godinu ranije i iznosili su 94,7 milijuna maraka.

 

Ericsson Nikola Tesla proširuje LTE mrežu HT ERONET-a

HT ERONET i Ericsson Nikola Tesla nastavljaju svoju uspješnu suradnju potpisom okvirnog ugovora za širenje LTE mreže u cijeloj Bosni i Hercegovini. 

Ugovor vrijedan 34 milijuna kuna u Mostaru su potpisali Vilim Primorac, predsjednik Uprave HT ERONET-a i Gordana Kovačević, predsjednica Ericssona Nikole Tesle. 

Ugovoreni posao odnosi se na LTE mrežu (na 800MHz i 1800MHz), usluge upravljanja projektima i integracije novih čvorova u mrežu te obuku za zaposlenike ovog bosanskohercegovačkog operatora. 

Uz završetak stručne prakse u HT ERONET-u: Studenti odnosa s javnošću s predsjednikom Primorcem

Predsjednik Uprave HT ERONET-a Vilim Primorac razgovarao je danas sa studentima pete godine Odnosa s javnošću Sveučilišta u Mostaru, koji su,nakonnekolikomjeseci, završilistručnupraksuu Odjelu za korporativne komunikacije, pod vodstvom mentorice, rukovoditeljice Odjela, Misijane Brkić-Milinković.

Nove promjene u Nadzornom odboru HT Eroneta

Nakon što su prije nepunih mjesec dana zamijenjena dva člana Nadzornog odbora HT Eroneta koji dolaze iz reda Hrvatskog telekoma, nadzorno tijelo mostarskog telekom operatera dobilo je i novog člana koji zastupa interese državnog kapitala. 

Na Skupštini društva koja je održana 27. svibnja donesena je odluka o razrješenju Bojana Domića sa pozicije člana Nadzornog odbora u ime državnog kapitala radi podnošenja ostavke zbog obavljanja druge funkcije, a na njegovo mjesto imenovan je Radoje Vidović. 

 

Pretplati se na RSS - HT Eronet