Ivan Mrvoš

Mrvoš ne mari za Brexit, otvorio ured u Londonu

Tvrtka Include, vodeći proizvođač pametnih rješenja za gradove iz Hrvatske otvorila je ured u Londonu.

Prvi puta predstavili su se britanskom tržištu prije tri godine u sklopu projekta "pametna klupa na turneji" na događanju u Hrvatskom Veleposlanstvu u Londonu na kojem su prisustvovali brojni predstavnici iz područja tehnologije, okoliša i obnovljivih izvora energije.

 

Najveća poslovna inovacija dosad! Ivan Mrvoš i njegov Include konkurirati će Tesli Elona Muska

Jedan od najpoznatijih startup poduzetnika u Hrvatskoj novim je proizvodom svog startupa, baterijom X24 Power Pack, koju je predstavio na Smart City sajmu u Barceloni, potpuno okrenuo svoj biznis i otvorio si prilike za razvoj koje vide i veliki globalni igrači.
Startup Ivana Mrvoša Include napravio je najveću inovaciju otkad je predstavio svoju pametnu klupu. Gotovo pa sigurno i svoju najveću poslovnu inovaciju dosad! Njegov novi proizvod nosi kodno ime X24 Power Pack.

Mrvoševa Include već dogodine očekuje prihode veće od 25 milijuna a uvršten je i na prestižnu listu Forbesovih "30 under 30"

23-godišnji poduzetnik iz Solina upravo prikuplja novih 20-30 milijuna kuna kapitala za širenje posla, a najavljuje kako upravo sprema nove proizvode koji će opametiti naše gradove.

U kratkom vremenu prikupio milijune: Mrvoš postao rekorder i otkrio u što će uložiti novac

Tvrtka Ivana Mrvoša Include prikupila je više od deset milijuna kuna što je najviše ikada na platformi Funderbeam u svijetu, pišu RTL vijesti.

"Novac planiramo usmjeriti u daljni razvoj poslovanja, otvaranje novih tržišta, razvoj novih proizvoda i nabavu nešto naprednije opreme", kaže mladi Ivan Mrvoš.

 

U samo šest dana, Include Ivana Mrvoša postao je opet najuspješnija kampanja na Funderbeamu

Šest dana od pokretanja druge kampanje na platformi za grupno investiranje Funderbeam SEE, solinski Include vlasnika Ivana Mrvoša prikupio je iznos od 1,22 milijuna eura kapitala, što Includeovu kampanju čini najvećom do sada na Funderbeamu globalno.

Mladi hrvatski biznismen počeo od nule a sad ima tvrtku vrijednu 110 milijuna kuna

“Nakon uspješne prve investicijske runde u 2017. godini, kada smo prikupili približno 3,5 milijuna kuna, s valuacijom tvrtke od 30 milijuna kuna, odlučili smo ući u novi krug dokapitalizacije. Nismo postavili fiksni iznos, no očekujemo kako će investicija iznositi najmanje 20 milijuna kuna, s mogućnošću da se taj iznos približi brojci od 30 milijuna kuna. Što se tiče Funderbeam dijela investicije, očekujemo kako ćemo putem platforme prikupiti oko 10 milijuna kuna”, kaže Mrvoš.

Tvorac pametnih klupa i njegova tvrtka Include nastavlja s izvozom i otvaraju nova tržišta

42 globalna tržišta, šest kontinenata, 260 svjetskih gradova, više od 1000 instaliranih pametnih klupa, suradnje s velikim globalnim korporacijama, nagrade Europskog Parlamenta, Deloittea, Forbesa, … – u svega četiri godine – samo je dio uspješnih rezultata koje je Solinska tvrtka Include ostvarila od svibnja 2015. godine, kada je predstavljena prva pametna klupa, pa do početka 2019. godine.

Pretplati se na RSS - Ivan Mrvoš