Ivica Zubac

NBA zvijezda iz Hercegovine u Los Angelesu ovih dana kupio kuću za 3 milijuna i 100 tisuća dolara

Kad se 'Logo' negdje prihvati posla NBA prstenje skoro pa da je već osigurano. Jerry West ima 81 godinu, ali i dalje je vjerojatno najveći košarkaški um planete, jamac vrhunske sportske politike. West je u Clipperse doveo našeg Ivicu Zubca (22), a Ivica je u Los Angelesu ovih dana kupio dom za 3 milijuna i 100 tisuća dolara odnosno više od 20 milijuna kuna, piše portal Variety.

Mladi Hercegovac otkrio zanimljive detalje uoči potpisa ugovora teškog 28 milijuna dolara

Mladi hrvatski košarkaš Ivica Zubac od prvog dana, kada je kao klinac iz Čitluka stigao u Zagreb, živi svoj san. Iako tek ima 22 godine već se može pohvaliti kako je osim za Cibonu i hrvatsku reprezentaciju igrao za dva kluba iz Los Angelesa, Lakerse i Clipperse te uz to ima novi ugovor težak čak 28 milijuna dolara. Bolje nije moglo

Ivica Zubac na Bahamima zaprosio djevojku

Talentirani hrvatski centar iz Čitluka Ivica Zubac (21) zaprosio je svoju dugogodišnju djevojku Kristinu Prišč (26), koja je, nakon što je košarkaš s Los Angeles Clippersima potpisao trogodišnji ugovor, pristala s njime preseliti se u Ameriku, piše 24sata.hr.  - Bio je ovo najljepši dan u mome životu, pohvalila se prijateljima Kristina Prišč (26). Nekad poznatu manekenku Zubac je zaprosio na Bahamima, u romantičnom ozračju večeri obasjane bakljama. - Rekla je 'da' - kratko je opisao košarkaš.

Pretplati se na RSS - Ivica Zubac