KK Široki Brijeg

Karate klub Široki Brijeg nastavlja niz uspjeha

Dana 21.2. je održan međunarodni karate turnir „Srpska Open”2021. u organizaciji karate saveza Republike Srpske“ koji je prikupio 5 država, 60  klubova, te 615 natjecatelja.
Karate klub Široki Brijeg je nastupio sa 13 članova te su osvojili 10 medalja u jakoj konkurenciji 5 zlatnih, 3 srebrene, te 2 brončane medalje. 
 
Zlatne medalje su osvojili:
Viktor Kvesić 
Valentino Slišković 
Iva Marić
Mihael Hrkać
Luka Kvesić
 
 

Odličan nastup za KK Široki Brijeg na Prvenstvu Hrvatske

Odličan nastup i danas na ekipnom Prvenstvu Hrvatske za karate Klub Široki Brijeg

Danas su članovi karate kluba Široki Brijeg nastupili na ekipnom Prvenstvu Hrvatske koje se održalo u Zagrebu.

Luka Kvesić u kategoriji kadeta sa muškom ekipom je osvojio broncu, te ga već naredni vikend očekuje nastup na prvenstvu Balkana koje se održava u Sloveniji u Brežicama.

 

Širokobriježanka Laura Zelenika brončana na Balkanskom Prvenstvu u Banja Luci

Članica karate kluba Široki Brijeg Laura Zelenika danas je nastupala za reprezentaciju Hrvatske te osvojila brončanu medalju u vrlo jakoj konkurenciji. Laura je prvo kolo bila slobodna dok je u drugom bila zaustavljena od CrnogorSke predstavnice, te nakon tog nanizala pobjede protiv predstavnice BiH 2-1 i Turske 3-1. 
Laura je na najbolji mogući način predstavila svoju reprezentaciju, klub i sam Grad Široki Brijeg. 

Lauru je do medalje vodio trener Marin Hrkać

Karate klub Široki Brijeg ima 3 predstavnika koji će braniti boje Hrvatske

Od 30.5. Do 2.6 u Banja Luci se održava Prvenstvo Balkana za djecu. Karate klub Široki Brijeg ima 3 predstavnika koji će braniti boje Hrvatske reprezentacije. Nastupa za reprezentaciju Hrvatske izborili su Laura Zelenika, Marija Ivanković i Matej Zeljko, pod vodstvom trenera Marina Hrkaća. 

 

Karate Klub Široki Brijeg uspješan prvog dana državnog prvenstva Hrvatske

Ovog vikenda se održava državno prvenstvo Hrvatske za ml. Učenike, učenike i ml. Kadete. u Ivankovu. Karate klub Široki Brijeg je uspio osvojiti jednu brončanu medalju, i to Matej Zeljko u kategoriji učenika, dok treba napomenuti da je Laura Zelenika izgubila za broncu u zadnjim sekundama borbe iako je vodila čitav meč, ostaje žal za broncom, ali sutra nastupa ostatak ekipe iz karate kluba Široki Brijeg te se očekuje još odličnih rezultata. 

Ekipu na prvenstvu vodi glavni trener kluba Marin Hrkać

Pretplati se na RSS - KK Široki Brijeg