Međugorje

Međugorska vidjelica o koronavirusu: Držimo se krunice, krunica je pobijedila u tisućama navrata

Kao što je uobičajeno već duži niz godina, nakon susreta s Gospom i poruke koju Gospa daje za svijet svakog 25. u mjesecu, Marija Pavlović u razgovoru za Radio Mariu, prokomentira je netom izgovorenu Gospinu poruku.  Iz zadnjeg razgovora medjugorje-info.com izdvaja neka od njezinih razmišljanja u kojima se osvrnula i na Coronavirus. "Uvjerenja sam da ova situacija neće dugo trajati, ali za nas to može biti početak novog života..." "Kad sam čula za ovaj Coronavirus, pitala sam se:

Približava se 40-godišnjica ukazanja u Međugorju, 40 broj je značajan ... svećenik iz Italije prorokuje o tajnama

Svećenik Livio Fanzaga, direktor talijanske Radio Marije upozorava na ono što će se dogoditi nakon 40. obljetnice ukazanja u Međugorju.  

“Ostalo nam je manje od dvije godine”, rekao je otac Livio Fanzaga koji nikada do sada nije bio ovako zabrinut. Vratio se rečenici iz ukazanja Gospe od 2. rujna gdje je Gospa rekla: ‘Kao majka vam govorim da je krajnje vrijeme da kleknete pred mojim Sinom, da ga priznate svojim Bogom, središtem svoga života.'”

Prvih 7 dana Gospinih ukazanja u Međugorju autentično: “Nema demonskog podrijetla”

Detalje završnog izvješća istražnog povjerenstva međunarodnog vatikanskog povjerenstva za Međugorje, koje je osnovao Benedikt XVI., a kojim je predsjedao kardinal Camillo Ruini, donose talijanski mediji otkrivši kako bi službeno izvješće moglo izgledati, a koje se ima tek obznaniti, objavio je Medjugorje-info.com. Mrežna talijanska stranica TGCOM 24 izvijestila je da je prvih sedam Gospinih ukazanja, koja su se odvijala od 24. lipnja do 3. srpnja 1981. godine u Međugorju, autentično.

Žena Siniše Mihajlovića u Međugorju se molila za njegovo ozdravljenje

Arianna Mihajlović, supruga Siniše Mihajlovića, boravi ovih dana u Međugorju. Supruga trenera Bologne u Međugorje se došla pomoliti za zdravlje svoga supruga koji vodi  borbu s leukemijom. -Arianna se došla pomoliti za Sinišino zdravlje. Išla je na Brdo ukazanja i Križevac dvije međugorske molitvene oaze, moliti se da Siniša pobjedi u svojoj borbi s bolešću, kazali su za Hercegovina.info Ariannini prijatelji koji su je ugostili u Međugorju. 
 

Predsjednik Papinskog vijeća: Sveta stolica s pozornošću prati Međugorje

Predsjednik Papinskog vijeća za novu evangelizaciju, nadbiskup Rino Fisichella izjavio je u četvrtak kako Sveta Stolica pozorno prati zbivanja u Međugorju te da ovo poznato hodočasničko mjesto sadrži brojne elemente nove evangelizacije među kojima su najvažnije molitva i klanjanje. 

Livnjak hodao 1200 km od Züricha do Međugorja: "Gospa je bila uz mene"

Livnjak Dražen Vukadin završio je svoje dvadesetosmodnevno hodočasničko pješačenje iz Züricha u Međugorje. Za ovako hrabar i zadivljujuć pothvat, prijeđenu dionicu kroz pet država ostvario je u jako dobrom vremenu. U Međugorje je stigao 19.7. 2019 u večernjim satima a ruta kojom je pješačio protegla se kroz mnoge gradove: Zürich-Davos-Meran-Trento-Padova-Trst-Rijeka-Karlobag-Starigrad-Šibenik-Trogir-Dugopolje-Imotski i napokon - Međugorje.

Nova era Međugorja: Na Mladi Fest dolaze dvojica kardinala, tri biskupa, četiri nadbiskupa

Ono što u posljednjih godinu dana nazivamo “novom erom Međugorja” svoju je jasnu sliku s one najviše crkvene razine dobilo upravo ovih dana u najavi programa za ovogodišnji Mladifest, koji će se od 1. do 6. kolovoza održati u Međugorju pod geslom “Idi za mnom”.

Zlatne mise fra Ivana Dugandžića, fra Tomislava Pervana i fra Ante Kutleše

Tri franjevca koja su na službi u župi u Međugorju, fra Ivan Dugandžić, fra Tomislav Pervan i fra Ante Kutleša, proslavit će svoju zlatnu misu (50 godina od prve mise) u srijedu, 24. 7. 2019. u župnoj crkvi, piše medjugorje-info.com. Svetu misu u 19 sati predvodit će apostolski nuncij u BiH mons. Luigi Pezzuto. Nakon svete mise slavlje će se nastaviti u Dvorani Ivana Pavla II. prigodnim programom i domjenkom.  

Fra Ivan Dugandžić (Krehin Gradac, 1943.)

Fra Marinko Šakota: Došli smo vidjeti koliko zaostajemo za Isusom

Ovaj tjedan u Međugorju se održava 24. međunarodna duhovna obnova za svećenike, koja završava u subotu (13. srpnja) misom u 11 sati. Prije toga sudionici će iznijeti svoja iskustva i svjedočanstva, a posljednji dan ove duhovne obnove, više od 350 svećenika, pristiglih u Međugorje iz 32 zemlje, počet će molitvom na grobu fra Slavka Barbarića.

Hoće li Crkva znati zahvaliti Međugorju

Ovogodišnjom obljetnicom međugorskih ukazanja započela je velika proslava međugorskog fenomena, koja svoj vrhunac nije dosegnula ovih dana kada se obilježavaju prvi dani ukazanja, nego će se produžiti sve do Mladifesta na početku kolovoza, kada će u Međugorje osim 50-ak tisuća mladih sa svih strana svijeta, po prvi puta na oltar međugorske crkve sv. Jakova doći i deseci biskupa, nadbiskupa i kardinala.

Pretplati se na RSS - Međugorje