Miroslav Škoro

Očekuje se veliki broj ljudi na koncertu Miroslava Škore u Širokom Brijegu

Veliki broj gledatelja očekuje se na konceru Miroslava Škore u subotu 10. kolovoza u Širokom Brijegu. Kako smo već i najavljivali na stranicama ABCportala koncert je besplatan i svi su pozvani i dobrodošli.

 

Škoro u Sinju razgovarao s novinarima: Ne želim biti fotomodel već predsjednik Hrvatske

- Drago mi je da sam danas u Sinju i dio ove velike tradicije. Ja ću biti nezavisni kandidat do kraja i svakome tko će željeti dati mi podršku itekako je dobrodošao ako se njegov, njihov ili njen program podudara s onim što ja tražim. A ja tražim malo ozbiljniju situaciju kada je u pitanju koncept predsjednika države. Nemam namjeru na Pantovčaku glumiti fotomodela.

Predsjednica se bojala i povlačila pred Bakirovim 'prijetnjama', bili Škoro bio bolji predsjednik za Hrvate u BiH

Hrvatsku javnost već pomalo trese predizborna groznica, kandidati za predsjedničku poziciju su već poznati te je svaki od njih već kročio u medijsku kampanju za pridobivanje glasača koji bi ih mogli dovesti do pobjede odnosno do mjesta predsjednika ili predsjednice.

Miroslav Škoro: Kandidirat ću se za predsjednika države...

Miroslav Škoro (57) je najavio kako će se kandidirati na predsjedničkim izborima, rekao je glazbenik za Večernji list. On je zasad, službeno drugi kandidat nakon Zorana Milanovića, Najava kandidature Kolinde Grabar Kitarović i ostalih još se čeka. 

Škoro bi na izbore trebao izaći kao nezavisni kandidat.

Kampanju će Škoro financirati uglavnom vlastitim novcem, a prva suradnica u izbornom timu bit će mu sestra Vesna Vučemilović, inače doktorica ekonomskih znanosti. S ostalim potencijalnim članovima svojega tima tek razgovara.  

Škoro je uspješan glazbenik ali i biznismen čiji se kapital vrti u mnogim hrvatskim tvrtkama

U predsjedničkoj kampanji, koja bi mogla biti opakija no dosadašnje nekoliko će faktora imati presudan učinak: terenske organizacije odnosno podrška stranke, karizma kandidata i, naravno, novac. Kolinda Grabar Kitarović sigurno nije bila sretna kad je početkom ove godine čula prijedlog vrha HDZ-a o iznosu kojim bi pomogli njenu kampanju. U veljači se, na sastanku predsjedništva stranke razgovaralo o tome da se za njenu kampanju izdvoji samo tri milijuna kuna.

Pretplati se na RSS - Miroslav Škoro