Posušje

Načelnik općine Posušje ugostio pobjednike turnira Međugorje Cup

Najbolji posuški nogometaši početnici okupili su se danas u Općinskoj vijećnici općine Posušje. Povod okupljanja je nedavno održani dječji nogometni turnir Međugorje Cup 2020. na kojemu je u oštrom natjecanju nogometnih ekipa iz cijele Bosne i Hercegovine u konkurenciji početnika uvjerljivo najbolja bila mala ekipa HŠK Posušje.

Direktor JP Ceste FBiH posjetio općinu Posušje

Načelnik Branko Bago danas je održao sastanak s direktorom JP Ceste FBiH Ljubom Pravdićem, a sastanku su nazočili i Vinko Romić, ravnatelj JU Ceste ŽZH te Bekir Isaković, izvršni direktor za ekonomske i pravne poslove u JP Ceste FBiH. Sastanak je održan s ciljem predstavljanja prometnih potreba Posušja kako bi se uvrstili u plan radova ovog poduzeća.

Načelnik Bago predstavio općinu Posušje na Međunarodnoj konferenciji Zagreb Invest 2020

U Zagrebu je jučer, 21. srpnja održana velika ulagačka i investicijska Međunarodna konferencija Zagreb Invest 2020. koja je u hotelu Westin okupila ključne predstavnike hrvatske industrije, institucija, financijskog, transportnog i logističkog sektora, kao i predstavnike europskih institucija te nadležnih tijela.

Sinjani svojim prijateljima u Posušju odigrali 'Divu Grabovčevu', u posjetu došla i gradonačelnica Sinja

14. prosinca 2019. godine općina Posušje potpisala je Povelju o prijateljstvu i suradnji s Gradom Sinjom. Tada je kazano kako ona nije samo simbolika, već prilika za razmjenu iskustava i zajedničko djelovanje na izgradnji bolje budućnosti, a sinoć odigrana predstava prvi je korak na tome putu.

diva-grabovceva-2_0.jpg

Svečano potpisivanje ugovora o dodjeli stipendija studentima s područja općine Posušje

Danas je u općinskoj vijećnici upriličeno svečano potpisivanje ugovora o stipendiranju studenata s područja općine Posušje. Pravo na stipendiju, po prethodno provedenom natječaju, ostvarilo je 27 studenata, a ukupan iznos stipendije je 1 000 KM.

Općina je s ciljem poboljšanja stanja na tržištu rada istražila potrebe naših poslodavaca kako bi došla do važnih i za gospodarstvo korisnih informacija o deficitarnim zanimanjima koja im stvaraju probleme prilikom pronalaska kvalitetnih kadrova. 

Pretplati se na RSS - Posušje