Ruža Tomašić

Ruža Tomašić stala uz Škoru: On je stvorio sam sebe. Predsjednica je napravila jednu veliku grešku

Eurozastupnica Ruža Tomašić podržala je u nedjelju svojim potpisom predsjedničku kandidaturu Miroslava Škore, izjavivši da tom kandidatu vjeruje najviše jer je pokazao da bez politike može jako lijepo živjeti i da razumije hrvatskog čovjeka

Tomašić je kod štanda za prikupljanje potpisa na zagrebačkom Trgu bana Jelačića izrazila svoju nadu da će Škoro pobijediti već u prvom krugu predsjedničkih izbora. čime bi građani, kako smatra, pokazati da se više ne mora birati manje zlo.

'Ako ja preferiram ustaštvo, on onda preferira četnički pokret'

Ruža Tomašić je u petak za RTL Danas odgovorila je Miloradu Pupovcu koji je u petak rekao da "sve dok se ne promijeni odnos prema ustaškom pokretu u Hrvatskoj,  na izborima će prolaziti ljudi poput Ruže Tomašić". Pupovac je među ostalim rekao da birači očito ne znaju što je ustaški pokret.

Ruža na tapetu zbog recitacije ustaških stihova, danas ne bi to napravila ali se ne odričem običnih ustaša

Da je taj tekst izašao tri tjedna ranije, dobila bih 200.000 glasova na izborima za Europski parlament, prokomentirala je Ruža Tomašić za 24sata tekst Novosti u kojem otkrivaju kako je 1980-ih u ustaškoj uniformi recitirala pjesme o Anti Paveliću.

Tomašić, koja je nedavno na listi Suverenista osvojila jedan mandat na EU izborima, kaže kako je to bilo takvo vrijeme tih godina, ali da danas to nikada ne bi napravila.

Hrvatski lideri u Hrvatskoj i u BiH se ne bore za hrvatski narod

''Kada govorim o BiH, uvijek govorim da bi BiH trebala biti prva primljena u EU jer bi onda puno problema bilo riješeno. Nažalost naši lideri u BiH se ne bore za hrvatski narod, niti lideri u Hrvatskoj'', rekla je za N1 Ruža Tomašić, nositeljica liste Hrvatskih suverenista koja će se ponovno naći u klupama su Europskog parlamenta. 

'Hrvatski suverenisti' posjetili Hercegovinu i Široki Brijeg

Jučer je u Hercegovini  u sklopu predizborne kampanje za Europske izbore boravila Ruža Tomašić sa ekipom 'Hrvatskih suverenista'. Sinoć su tako i u Širokom Brijegu na jednom neformalnom druženju sa građanima objasnili koji su njihovi ciljevi političkog djelovanja u Europskom parlamentu.

Ruža Tomašić spada u red 'top 10' europarlamentaraca koji su se najviše puta javljali za riječ a hrvatskoj javnosti je poznato da se izborila za jedan vrlo važan zakon koji je doslovce spasio ribarstvo i hrvatske ribare.

'Ne možete govoriti o borbi protiv terorizma, a puštate u državu sve i svakoga; svi se zovu Muhamed Ali'

Hrvatski parlamentarci koji su se zatekli u Strasbourgu u vrijeme napada na Božićni sajam u srijedu su ga jednodušno osudili, a većina je upozorila da taj čin ne treba stavljati u kontekst s pitanjem migracija, posebice ne s Globalnim kompaktom o migracijama, tzv. Marakeškim sporazumom

Hrvatska europarlamentarka Dubravka Šuica podsjetila je da Europski parlament u utorak raspravljao o zaključcima parlamentranog odbora za terorizam, a da se navečer dogodio napad.

Pretplati se na RSS - Ruža Tomašić