Škoro

Oglasio se i Škoro: Evo što je rekao o Kolindi i Milanoviću

Miroslav Škoro na stranici na Facebooku se obratio svojim pratiteljima i biračima ususret drugog kruga predsjedničkih izbora.

"Ako gospođa ostane na Pantovčaku, ništa se neće promijeniti. Hrvatskom će i dalje vladati bezvrijednosna oportunistička klika koja se poziva na hrvatske svetinje dok ne dobije glasove, a onda vlada prema tuđim naputcima, okrećući glavu od vlastitog naroda i ignorirajući njegove prosvjede i referendumske inicijative'', javlja N1 televizija.

HDZ-ovi gradonačelnici Škori otkazuju koncerte: Zabranjen mu je čak i besplatan koncert u Imotskom

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro u nedjelju je, u povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, održao koncert u Trilju, u kojem je gradonačelnik iz HDZ-a. No, iako je tamo održao koncert, u nekim drugim gradovima gdje je na vlasti HDZ nije bio te sreće

Novi list u menadžmentu doznaje da je Škoro ostao bez ljetnih koncerata u gradovima Imotskom i Našicama te u općinama Rugvica i Gradina. Niti u jednom od tih slučajeva službeno objašnjenje nije bilo da je Škorina predsjednička kandidatura razlog otkaza.

Zbog novih okolnosti Škoro otkazao koncert u Kninu na obljetnicu Oluje

Menadžer Miroslava Škore Miljenko Ćurić jučer je već rano ujutro bio u pogonu. Morao je gradskim vlastima u Kninu javiti da Škoro, s obzirom na novonastale okolnosti, na proslavi Oluje ipak neće pjevati u njihovom gradu

Još prošle godine dogovoreno je da Škoro 5. kolovoza bude glavni izvođač na koncertu koji će se održati na središnjem kninskom trgu, ali popularni je pjevač odustao zbog ulaska u izbornu utrku, piše Novi list.

 

Miroslav Škoro oduševio publiku u Međugorju

Sinoćnji koncert Miroslava Škore bio je predviđen za 20 sati i 30 minuta, no zbog velike posijećenosti počeo je oko 21 sat, a posjetitelji su pristizali sve do 22 sata.

U amfiteatru Herceg Etno sela nije bilo gotovo ni jednog slobodnog mjesta, a poseban ugođaj i energija širili su se ovim veličanstvenim prostorom.

Publika se potpuno sljubila s dobro raspoloženim Škorom, koji je priče i šale neiscrpno vadio iz rukava. Tako je red pjesme red smijeha potrajao nepuna 3 sata.

Veliki koncert Miroslava Škore u Herceg Etno selu Međugorje

Najuspješniji kantautor tamburaške i pop glazbe Miroslav Škoro održat će veliki koncert, nakon dugih 7 godina, u prekrasnom amfiteatru Herceg Etno sela. Koncert je najavljen u petak, 03.kolovoza 2018. godine s početkom u 20.30 sati, pod pokroviteljstvom Džajić commerce, Elektroprivrede Hzhb, i Leda.

Škoro je omiljen i rado viđen gost u Hercegovini, na mnogim manifestacijama i događanjima.

Pretplati se na RSS - Škoro