Ubojstvo

Stanodavka o Filipu: Nosio je samo fine hlače i košulje, dan prije ubojstava se obukao u crno

Ovo nije gotovo. Puno veće ribe su u pitanju i one su još na slobodi. To je javna tajna, govori nam Marcela Sunara, žena koja je proteklih mjeseci iznajmljivala stan Filipu Zavadlavu (25), osumnjičenom za trostruko ubojstvo u Splitu.

Prvi smo ušli u maleni, skladno namješteni stan u splitskom Varošu ispod Marjana, koji je mjesecima bio dom mladom pomorcu. Tamo se nakratko sklonio i nakon masakra. Ekskluzivno donosimo ispovijest njegove stanodavke s dosad neotkrivenim detaljima koji su prethodili stravičnom pokolju.

Ispovijest majke mladog pomorca koji je ubio tri osobe u Splitu: Nije spavao dvadeset dana, samo je ponavljao jednu stvar

- Filip je moj sin, a ja sam daleko. Trenutno sam u Austriji jer tu radim već neko vrijeme. Totalno sam izvan sebe. O strašnoj vijesti doznala sam slučajno preko interneta i od tada ne prestajem piti tablete za smirenje. Ne mogu se skoncentrirati uopće na ništa.

Ubojicu iz Splita branit će jedan od najpoznatijih hrvatskih odvjetnika, angažirala ga Facebook grupa

Poznati odvjetnik Branko Šerić branit će Filipa Zavadlava, osumnjičenika za subotnje trostruko ubojstvo u Splitu, potvrdio je Šerić Indexu.

Angažirala ga je Facebook-grupa podrške osumnjičeniku koja najavljuje okupljanje u Splitu.
 

Policija moli Splićane da ne izlaze na ulice: U tijeku je potjera u kojoj sudjeluje sve raspoložive snage

Jedan je čovjek ubijen u Radmilovićevoj ulici, drugi na Šperunu. Treći je ranjen.

- U Splitu je oko 15.35 u centru grada došlo do pucnjave na dvije lokacije. U događajima su smrtno stradale dvije osobe, a jedna je prevezena na pružanje liječničke pomoći.

Na snimci ispod je ubojica koji lagano šeta naoružan automatskom puškom jednom splitskom ulicom.

Užas u Splitu: Usred grada ubijena dva muškarca

Više hitaca danas iza 15 sati čulo se u središtu grada, a pucnjavi su prema prvim informacijama stradale dvije osobe. Jedan motorist leži mrtav u Radmilovićevoj ulici, a drugi na Šperunu

Splićani su u šoku, po kvartu se priča kako su žrtve smaknute hicem iz puške, piše Dalmatinski portal. Policija je za 24 sata potvrdila da hvataju počinitelja..

 

Ubojica iz Sarajeva zapucao prema policiji a onda izvršio samoubojstvo

Muškarac Nedžad Čaušević koji je osumnjičen da je jutros u Sarajevu ubio jednu, a ranio drugu ženu izvršio je samoubojstvo u mjestu Krupac, što pripada Istočnoj Ilidži, na području Republike Srpske.
"On je lociran u efikasnoj akciji policijskih službenika Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i PU Istočno Sarajevo te je u jednom trenutku pucao iz vatrenog oružja prema policijskim službenicima, prilikom čega niko nije ozlijeđen, a kad je primjetio veći broj policijskih službenika izvršio je samoubojstvo", rekao je glasnogovornik MUP-a KS.
 

Pretplati se na RSS - Ubojstvo