WhatsApp

Na WhatsApp stiže opcija koja vam se najvjerojatnije neće svidjeti

S obzirom na to koliko je novaca Facebook uložio u WhatsApp te na broj korisnika koji je veći od milijardu i pol, jasno je kako Mark Zuckerberg razmišlja o načinima na koji može početi zarađivati od korištenja ove aplikacije. Kao i u slučaju Facebooka i Instagrama, naplaćivanje same aplikacije ne dolazi u obzir, već će se odlučiti na provjerenu strategiju – oglašavanje.

Evo kako ćete spriječiti WhatsApp da automatski skida fotografije

Prilično je neugodno kada vam telefon ostane bez memorije, a jedan od najčešćih razloga upravo su razne fotografije i memovi koje su vam prijatelji poslali na WhatsApp.

Nema tu puno filozofije. Prema zadanim postavkama, WhatsApp automatski preuzima fotografije na vaš telefon. U samo nekoliko koraka, bolje rečeno dodira prstom po zaslonu, riješit ćete se ovog problema i u vašem će pametnom telefonu ostati dovoljno prostora da se u njemu sačuva ono doista važno.

 

Uskoro dolazi novi WhatsApp i bit će 'potpuno drukčiji'

Prema riječima insajdera, posebna poslovnjačka verzija WhatsAppa pod imenom WhatsApp Business u konačnim je stadijima razvoja te bi se na tržištu trebala pojaviti uskoro

Poslovnjački WhatsApp sve je bliže svojoj finalnoj verziji. Radi se o aplikaciji koja je u cijelosti odvojena od 'standardnog' WhatsAppa, što negira neke od priča o tome da će poslovni model biti integriran u 'osnovnu verziju' globalno popularne komunikacijske aplikacije.

WhatsApp: Znate li što sve možete s popularnom aplikacijom?

Jedan pogrešan korak i možete se naći u razgovoru zbog kojeg ćete požaliti što ste ikad instalirali popularnu aplikaciju za brbljanje. Evo savjeta kako izbjeći najčešće zamke, ali i za što sve ju možete upogoniti

Aplikacija WhatsApp trenutno ima 1,3 milijarde mjesečno aktivnih korisnika diljem svijeta. Kako to već biva u situacijama kad nešto postane popularno, njome se sad koriste svakojaki ljudi. Neće vam se uvijek svidjeti teme o kojima razgovaraju ili način na koji to čine. 

Nema više sramoćenja: WhatsApp testira opciju koju jedva čekamo

Iako dolazak ovog noviteta još nije služben, dovoljno je znati da WhatsApp s njime eksperimenitra - a gdje ima dima, ima i vatre

Čini se da WhatsApp slijedi korake koje su već usvojili konkurenti Telegram, WeChat i Viber. Riječ je o dodatku 'Delete of everyone' odnosno 'izbriši za svakoga' koji u principu omogućuje da brišete poruke koje ste slučajno poslali - prije nego što ih primatelj uspije pročitati.

Pretplati se na RSS - WhatsApp