WhatsApp

WhatsApp više ne radi na ovoj verziji operativnog sustava, je li vaš među njima?

Kao što je i najavio, Facebook je prekinuo podršku za WhatsApp na iOS-u 9 i ranijim verzijama Appleovog OS-a, prisilivši korisnike da koriste noviji operativni sustav iOS 10 koji je izašao 2016.

Korisnici iOS-a 9 koji uglavnom koriste iPhone 4S, donedavno su mogli koristiti popularnu uslugu za digitalno čavrljanje i pozive. Od danas će im za to trebati iOS 10, što znači da će program biti dostupan korisnicima koji koriste iPhone 5 ili druge novije modele.
 

WhatsApp podsjeća korisnike da moraju prihvatiti nove uvjete ili ... otići

Kad je početkom godine WhatsApp obavijestio svoje korisnike o promjenama u uvjetima korištenja aplikacije te napomenuo kako svi oni koji bezuvjetno ne prihvate ta pravila, ostati bez mogućnosti korištenja aplikacije, podigla se velika bura. Dijelom jer je WhatsApp korisnike doveo pred gotov čine - prihvati ili odlazi, ali dijelom jer su nova pravila ukazala na broje probleme očuvanja privatnosti korisnika.

Svakako isprobajte: Postanite majstorom WhatsAppa uz ove super korisne trikove

WhatsApp je tijekom posljednjih nekoliko godina dobio velik broj izvanrednih poboljšanja, a mi smo pobrojali neke trikove koji će vam, koliko god ga koristili, uvelike olakšati svakodnevno čavrljanje

WhatsApp je trenutno s razlogom najpopularnija aplikacija za razmjenu poruka. Aplikaciju koristi jako puno ljudi, ima jednostavno sučelje i omogućava slanje poruka, zvučne i video pozive putem podatkovne mreže. Pobrojali smo nekoliko trikova uz koje će vaše svakodnevno iskustvo u Facebookovoj aplikaciji postati još bolje.

Neki korisnici od 1. siječnja više neće moći koristiti WhatsApp

Korisnici starijih pametnih telefona, od 1. siječnja 2021. godine ostat će bez jedne od najpopularnijih aplikacija za dopisivanje. Naime, WhatsApp od tog datuma više neće podržavati svoju aplikaciju na mobilnim telefonima koji koriste Android 4.0.2 ili stariji, odnosno iOS 8 i stariji. U prijevodu, ako imate model iPhonea koji nosi oznaku 4 ili stariji, bilo koji Windows telefon ili Android telefon kupljen 2011. godine ili ranije, više nećete moći koristiti WhatsApp, piše Zimo.

Na WhatsApp stiže opcija koja vam se najvjerojatnije neće svidjeti

S obzirom na to koliko je novaca Facebook uložio u WhatsApp te na broj korisnika koji je veći od milijardu i pol, jasno je kako Mark Zuckerberg razmišlja o načinima na koji može početi zarađivati od korištenja ove aplikacije. Kao i u slučaju Facebooka i Instagrama, naplaćivanje same aplikacije ne dolazi u obzir, već će se odlučiti na provjerenu strategiju – oglašavanje.

Evo kako ćete spriječiti WhatsApp da automatski skida fotografije

Prilično je neugodno kada vam telefon ostane bez memorije, a jedan od najčešćih razloga upravo su razne fotografije i memovi koje su vam prijatelji poslali na WhatsApp.

Nema tu puno filozofije. Prema zadanim postavkama, WhatsApp automatski preuzima fotografije na vaš telefon. U samo nekoliko koraka, bolje rečeno dodira prstom po zaslonu, riješit ćete se ovog problema i u vašem će pametnom telefonu ostati dovoljno prostora da se u njemu sačuva ono doista važno.

 

Uskoro dolazi novi WhatsApp i bit će 'potpuno drukčiji'

Prema riječima insajdera, posebna poslovnjačka verzija WhatsAppa pod imenom WhatsApp Business u konačnim je stadijima razvoja te bi se na tržištu trebala pojaviti uskoro

Poslovnjački WhatsApp sve je bliže svojoj finalnoj verziji. Radi se o aplikaciji koja je u cijelosti odvojena od 'standardnog' WhatsAppa, što negira neke od priča o tome da će poslovni model biti integriran u 'osnovnu verziju' globalno popularne komunikacijske aplikacije.

WhatsApp: Znate li što sve možete s popularnom aplikacijom?

Jedan pogrešan korak i možete se naći u razgovoru zbog kojeg ćete požaliti što ste ikad instalirali popularnu aplikaciju za brbljanje. Evo savjeta kako izbjeći najčešće zamke, ali i za što sve ju možete upogoniti

Aplikacija WhatsApp trenutno ima 1,3 milijarde mjesečno aktivnih korisnika diljem svijeta. Kako to već biva u situacijama kad nešto postane popularno, njome se sad koriste svakojaki ljudi. Neće vam se uvijek svidjeti teme o kojima razgovaraju ili način na koji to čine. 

Pretplati se na RSS - WhatsApp