'Patrioti' a ne priznaju Odluku Ustavnog suda, ne poštuju državnu himnu nego pjevaju svoju

2,460 ABC portal 14.siječnja 2018. 19:30
RATNE ZASTAVE
DRŽAVA PO NJIHOVOJ MJERI

Nigdje se kao u BiH ne vode tolike polemike oko svih mogućih stvari u kojima najčešće na žalost ispliva mržnja, naravno, ukoliko ste na suprotnoj strani. Svjedoci smo hejterskih komentara na raznim web stranicama što potvrđuje da je mržnja u BiH ono što je na prvom mjestu i to definitivno vuče ionako razjedinjenu zemlju unazad.

Ako se upustite u analize zbog čega je stanje kakvo je i kako bi se mogle premostiti razlike uvidjet će da je uvelike kriva ta unitaristička politika koju zdušno guraju sve bošnjačke stranke potpomognute bošnjačkim SDP-om.  Jako agresivno i uvredljivo reagiraju na svaki pokušaj hrvatskog naroda da dođe do ravnopravnosti u svojoj državi. Ukoliko se netko javi forumi se nabacuju  ružnim riječima najčešće na one koji ukazuju na ono što treba popraviti. Danas je, ponajviše otkada je BiH postala samostalna država, prisutno svojatanje ove zemlje od strane bošnjačke politike koja ne samo da prijeti nego i sasvim sigurno razara same temelje ove zemlje. 

Sve je nastavljeno u istom tonu kad su u pitanju rasprave oko novog Izbornog zakona. Većina bošnjačkih političara širi propagandu da se radi o prikrivenoj podjeli zemlje iako je jedna takva institucija poput Ustavnog suda BiH jasno pokazala da je trenutni Izborni zakon neustavan te da je na štetu Hrvata, te da su političari dužni donijeti novi Izborni zakon koji će u ravnopravan politički (izborni) položaj staviti hrvatski narod u BiH.  Gospodo o čemu pričamo! 

 

 

Doista je apsurdno da bošnjačka politika koja eto svojata ovu zemlju ne prizna odluke Ustavnog suda ove zemlje. Jedna od najvećih smutnji bh političke scene radikalni Željko Komšić se nada ponovno preglasavanju Hrvata i još jednom nelegitimnom mandatu. I on je za bošnjačku politiku patriot a oni koji traže novi pravedni Izborni zakon u skladu sa Odlukom Ustavnog suda BiH se nazivaju fašistima i čime sve ne. Do kada?

Sve što dođe na stol onima koji su jako i nepravedno prisvojili ovu zemlju se okarakterizira kao zlo za BiH. Sjetimo se samo zadnje dvije rezolucije Europskog parlamenta koje sugeriraju federalizaciju zemlje. Jesu li i oni u EU fašisti?

Jučer smo bili svjedoci obezvrjeđivanja državne himne na jednom međunarodnom sportskom susretu u Tuzli. Umjesto da se dostojanstveno isprati službena državna himna s tribina pune dvorane Mejdan se pjeva pjesma kojoj to nije mjesto u tom trenutku. Kad smo na stranicama ABCportala to nazvali sramotom odmah su skočili bh patrioti koji to zapravo nisu jer nisu u stanju dostojanstveno ispratiti himnu koja je obvezujuća za sva tri naroda. Ali, ne …svojatanju nigdje kraja takozvani i lažni patrioti koji uopće ne vole ovu zemlju misle da su u pravu a nisu! Da, dobro ste pročitali, ne vole ovu zemlju onakvu kakvu štiti Ustav ove zemlje, oni vole onu BiH u kojoj bi nastavili majorizirati hrvatski narod. Oni vole onu BiH gdje bi mogli Željka Komšića instalirati svojim glasovima da predstavlja hrvatski narod. Prst dole za takvu BiH!

Ovom ludilu pod hitno treba stati na kraj i pokušati shvatiti da nitko nema pravo u ovoj zemlji neke druge ili treće praviti manje važnima. Potpuna sloboda i ravnopravnost za sve ili će se stanje dodatno zakomplicirati i neće donijeti ništa dobro.

Tagovi:

Komentari

EUR
EMU(EUR)

Jedinica: 1
Kupovni: 1,95583
Srednji: 1,95583
Prodajni: 1,95583

Jedinica: 100
Kupovni: 25,816334
Srednji: 25,881037
Prodajni: 25,94574

Jedinica: 1
Kupovni: 1,280733
Srednji: 1,283943
Prodajni: 1,287153

USD
SAD(USD)

Jedinica: 1
Kupovni: 1,738187
Srednji: 1,742543
Prodajni: 1,746899

Jedinica: 1
Kupovni: 1,836525
Srednji: 1,841128
Prodajni: 1,845731

Jedinica: 1
Kupovni: 2,164825
Srednji: 2,170251
Prodajni: 2,175677