Šemsi svaka čast za humanost, glumački rad, kritiku prema lopovskoj vlasti u BiH ali on je istinski politički neprijatelj Hrvata!

11,708 ABC portal 25.ožujka 2018. 15:45
bešlagić
PRST DOLJE ZA ŠEMSU

Poznati bh glumac Enis Bešlagić (koji nema posla u BiH ali zato ima u RH) je bio gostom ovonedjeljne emisije Nedjeljom u 2, voditelja Aleksandra Stankovića. Popularni Šemso se jako trudio biti pozitivna osoba, čovjek koji je jako tolerantan prema svima i prema svakome. Govorio je o političkoj situaciji u BiH, o njegovoj potpori Konakoviću isključenom članu SDA, uglavnom, Šemso je imao pozitivne stavove gdje ste ukoliko ga ne poznate, mogli stvoriti jako dobro mišljenje o njemu jer se kroz emisiju obznanila i njegova humanitarna crta koja je nesumnjivo za svaku pohvalu i za primjer mnogim javnim osobama na ovim prostorima.

Međutim, jako se osramotio kad su u pitanju politička prava hrvatskog naroda gdje je želio nametnuti nekakvu sintagmu da Hrvati nisu samo u Hercegovini gdje se kao navodno glasa za HDZ. Naravno, očekivajuće loši (u ovom slučaju) Stanković nije niti pokušao provući majorizaciju koja se događa Hrvatima kao političkom narodu u BiH kroz svoja pitanja prema Bešlagiću. Za Bešlagića je treći entitet čista glupost jer Hrvati ionako odlaze iz Posušja, Gruda i Širokog Brijega. Nekorektno je zvučala i sintagma da se u Zagrebu Hercegovce ne doživljava kao Hrvate nego kao Hercegovce ili Bosance što je čini se već odavno poznata podvala bošnjačke javnosti kako bi se ubacila kost među bh Hrvate, piše ABCportal.info

Zanimljivo je da Bešlagić u uvodnom djelu emisije koji je sniman u Sarajevu u razgovoru sa prolaznicima koristi turske pozdrave u komunikaciji s istima, dok je u emisiji želio ostaviti dojam bh građanina kojem takve stvari nisu važne.

 

Bešlagić je zapravo glumac po profesiji ali i u javnim nastupima dobro glumi nekakvog prerušenog kozmopolita, no međutim njegovi politički stavovi su rigidni i ekstremni ali dobro skriveni iza tobožnjih kritika prema lopovskim vlastima u ovoj zemlji. Bešlagić je bh unitarist koji ne bi trebao biti politički simpatičan niti jednom Hrvatu pa niti u njegovom Tešnju. Niti jednom riječju nije ukazao na političke probleme hrvatskog naroda gdje mu pripadnici njegovog naroda biraju predstavnike.

Njegova kritika prema vlastima je svakako poželjna i dobra ali ona krije potpuno drugi smisao. Bešlagić je ista škola kao i Izetbegović, manipulator koji podvaljuje sintagme i brige ' što s Hrvatima u Usori, Posavini' kako bi zapravo i dalje omogućili i nastavili provoditi majorizaciju nad Hrvatima. Nimalo lijepo od njega je bilo i pričanje 'nekakve priče' kako su Hercegovci pokrali sve pa napravili velike kuće i vile i slično.

Zanimljivo je bilo i čitanje nekakave sms poruke od tamo nekog Hercegovca koju je Šemso dobio u kojoj taj neki hercegovački fašist osjeća potrebu da se sve baci iza leđa i da ovi narodi krenu zajedno u bolju budućnost baš u ovako jako politički sređenoj državi. Sigurno da su mnogi s podsmijehom pratili čitanje u najmanju ruku smiješne poruke koja bi mogla konkurirati za 'dan lažova' u Hajdučkim vrletima.

Uglavnom Bešlagiću svaka čast za njegov humanitarni rad, glumačka ostvarenja i kritike prema lopovskoj vlasti  ali politički Šemso je opasan protivnik slobode hrvatskog (političkog) naroda u BiH.

Tagovi:

Komentari

EUR
EMU(EUR)

Jedinica: 1
Kupovni: 1,95583
Srednji: 1,95583
Prodajni: 1,95583

Jedinica: 100
Kupovni: 25,816334
Srednji: 25,881037
Prodajni: 25,94574

Jedinica: 1
Kupovni: 1,280733
Srednji: 1,283943
Prodajni: 1,287153

USD
SAD(USD)

Jedinica: 1
Kupovni: 1,738187
Srednji: 1,742543
Prodajni: 1,746899

Jedinica: 1
Kupovni: 1,836525
Srednji: 1,841128
Prodajni: 1,845731

Jedinica: 1
Kupovni: 2,164825
Srednji: 2,170251
Prodajni: 2,175677